Gourmet Barceloní del 2010: elecció

Elecció Gourmet 2010 347x260

Junta Directiva Extraordinària 2010.                                                                                           Tal i com era previst, el passat dia 20 d'Abril es va celebrar la Junta Directiva Extraordinària, la finalitat de la qual era exclusivament l'elecció del Gourmet Barceloní del 2010.

Hi eren presents la pràctica totalitat dels membres de la Junta a més d'alguns altres socis significats.


A proposta dels directius i socis assistents, aquest any es proposaren set candidats amb prou mereixements per aconseguir aquest guardó. Com ja és habitual, els camps de procedència foren diversos:  restauració, producció de vins i caves, pastisseria... fins i tot gent propera a la política.

Un cop ponderats els seus mèrits, amb discussions enceses que demostren l'interès que desperta aquest acte entre els nostres associats, es procedí a una votació secreta.

El recompte dels vots va donar un resultat curiós pel que fa als segons més votats:  tots ells varen rebre 11 vots cadascú.

Jaume Gramona 1 550x612

 

I amb 22 vots rebuts va resultar elegit en Jaume Gramona Martí, l'enòleg del Celler Gramona.


Així doncs, en cas d'acceptació*, serà investit com a Gourmet Barceloní de l'any 2010 el proper dia 2 de Juliol, en un sopar que s'organitzarà a tal efecte.


L'assistència a l'acte d'investidura queda oberta a tots els nostres socis i simpatitzants. Amb prou antelació es comunicaran els detalls (lloc de celebració, horari, preu del cobert).

 

Nota:  acabada la sessió, els presents tinguérem la oportunitat d'assistir a la presentació dels nous vins del Penedès, que tenia lloc aquell mateix dia (veure l'article a "Altres activitats").

 

 

 

*Última hora: 

El senyor Jaume Gramona Martí ens ha confirmat la seva acceptació del nomenament. Des d'ara ja esperem que arribi la data amunt indicada per a poder compartir la merescuda celebració.

Gramona 550x208

 

Comencen els preparatius:

 

Dijous, 10 de Juny, per la tarda, una comissió delegada de la Junta Directiva, encapçalada pel nostre president, Sr. ROVIRA, es va desplaçar a les instal·lacions de GRAMONA a Sant Sadurní d'Anoia.

 

Foren rebuts per la gentil VERÓNICA, secretària del Sr. JAUME GRAMONA, i obsequiats amb una copa del seu cava rosé brut.

Tot seguit s'inicià una visita a les caves guiada per l'enòloga NEREA, a la qual va acabar afegint-se el mateix Sr. GRAMONA, que els mostrà alguns dels racons amb més força sentimental d'aquelles magnífiques galeries.

Finalment, i ja asseguts a una sala de reunions, se li feu entrega de la comunicació oficial del nomenament i s'acordaren una sèrie d'aspectes, el més significatiu dels quals és que tot el sopar -des de l'aperitiu fins les postres- serà servit amb els caves i vins de GRAMONA, cosa del tot lògica i que, a més, eleva la qualitat del banquet.

Facebook