Gourmet Barceloní del 2019: elecció

Elecció Gourmet 2019 347x287 Junta Directiva Extraordinària 2019.                                                                                              

 


NOTA:  Acte ja realitzat.
           Tan aviat com la persona escollida hagi acceptat la nostra proposta, es farà públic –per començar– en aquesta mateixa pàgina
           web (en aquest mateix article).

 

 

En el moment de redactar aquest article encara no hem llegit ni escoltat enlloc l'expressió “primavera electoral” per referir-se al proper període farcit de convocatòries d'eleccions de tota mena. El nivell de la professió periodística és el que és. Bé, nosaltres n'afegim una altra.

Junta Directiva 2018 01 550x412

 

Això nostre no té periodicitat plurianual ni obeeix a càlculs d'oportunitat política. Nosaltres som persones serioses ‒i les comparacions ens ofenen‒, nosaltres tenim per (bon) costum començar el darrer trimestre de cada curs amb la Junta Directiva Extraordinària ‒oberta a la participació de tots els socis‒ on es procedeix a la lliure elecció del Gourmet Barceloní de l'Any d'entre els candidats proposats in situ.

Enguany això serà el dia 4 d'Abril, dijous, a les 17:30 hores, a l'Espai d'Entitats ubicat a la tercera planta de Cristalleries Planell*.

 

En acabat compartirem una estona en agradable companyia en un establiment de restauració proper, com també és tradició al Club els darrers anys.


Així doncs, si teniu la condició de soci (o sòcia, no fos cas que ens titllin de nosequefòbics) reserveu-vos des d'ara aquesta cita a l'agenda... i ja podeu anar pensant qui us agradaria que fos el (o la) Gourmet Barceloní (o Barcelonina) de l'Any 2019. Som-hi!

 

 

* C/ Doctor Ibáñez, 38.
   Metro:  Les Corts o Maria Cristina (L3).
   Bus núms. 59 ‒ 78 ‒ H8 ‒ V7.
   Aparcament:  Av. Diagonal, 593 (Núñez y Navarro).

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook