Agenda

Agenda 347x260 Agenda.                                                                                                                                           

 


No creiem anar gens errats en pensar que aquells que arribeu fins aquesta secció de la nostra pàgina web us heu d'estranyar de no trobar-hi activitats programades (com acostumava a ser).

El cert és que el nostre Club es troba en un moment delicat, per l'esgotament dels seus recursos humans. A la Junta General Ordinària del 14 de Novembre del 2019, la Junta Directiva en ple va presentar la seva dimissió irrevocable, d'acord amb allò estipulat als Estatuts vigents (capítol IV, article 15, apartat c del punt 2).

Com és lògic, en el moment sobtat no varen sorgir propostes alternatives, per la qual cosa es convocà una Junta General Extraordinària, que s'esdevingué el 18 de Febrer del 2020, on l'únic punt de l'ordre del dia fou la continuïtat (o no) del Club, condicionada a que apareguessin voluntaris assenyats que acceptessin prendre el relleu a la Junta Directiva fins aquell dia en funcions.

Malauradament, en dita Junta no es va oferir cap solució. Així doncs, davant la falta de relleu dels fins ara dinamitzadors de la nostra vida social, les activitats del Club queden suspeses indefinidament. Tant de bo en un futur no massa llunyà algú altre decideixi reprendre-les.

Facebook