Agenda

Agenda 347x260 Agenda.                                                                                                                                           

 


No creiem anar gens errats en pensar que aquells que arribeu fins aquesta secció de la nostra pàgina web us heu d'estranyar de no trobar-hi activitats programades (com acostumava a ser).

El cert és que el nostre Club es troba en un moment delicat, per l'esgotament dels seus recursos humans. A la Junta General Ordinària del proppassat 14 de Novembre, la Junta Directiva en ple va presentar la seva dimissió irrevocable, d'acord amb allò estipulat als Estatuts vigents (capítol IV, article 15, apartat c del punt 2).

Com és lògic, en el moment sobtat no varen sorgir propostes alternatives, per la qual cosa es convocarà una Junta General Extraordinària a començaments de l'any 2020 on l'únic punt de l'ordre del dia serà la continuïtat (o no) del Club, condicionada a que apareguin voluntaris assenyats que acceptin prendre el relleu a l'actual Junta Directiva en funcions.

El nostre més ferm desig és, naturalment, que sorgeixen persones capaces de tirar endavant la vida social i les tradicionals activitats del Club. En aquest mateix article s'anirà informant del que calgui.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook