Sopar de les Senyores 2019

S.S. 2014 49 347x195 Tradicional -i enguany especial- homenatge a les nostres sòcies i simpatitzants
en la diada de Santa Àgata.
 

 


El Sopar de les Senyores d'enguany serà, ho augurem ‒i tenim motius per fer-ho‒, una fita en les celebracions del Curs del Cinquantenari. Tot seguit expliquem allò que es pot explicar... la resta, ho deixem per sorprendre-us quan toqui.

Hotel Rivoli Rambla 1 550x367

 

El calendari ha propiciat que Santa Àgata s'escaigui en dimarts, dia prou adient segons la nostra conveniència. I vista l'agradable experiència de l'any passat ‒ja ho anunciàvem llavors‒, repetirem l'acte als salons de l'hotel Rivoli Rambla*, concretament al seu 128 Rambla Restaurant, que ens garanteix la qualitat de les menges i un servei acurat.

 

Tindrem una copa de cava a manera de benvinguda, moment propici per les salutacions i els retrobaments. Acostuma a resultar-nos tan agradable aquesta estona que fins i tot acaba fent mandra seure a taula.


Per cert que la feinada pels organitzadors serà la distribució dels comensals per taules, perquè les afinitats creuades són tan nombroses que sempre hi ha algú ubicat en una taula impensada. Però això no només no es cap problema, sinó que acaba convertint-se en l'origen de noves amistats.

 

I no hi donem més voltes, aquest és el menú que ens ofereixen:

- pica-pica a taula:

  · pa de coca amb tomàquet

  · pernil ibèric

  · cabdells amb anxoves

  · seitons a l'andalusa

  · gambes a la planxa

  · croquetes casolanes

- suprema de corball amb salsa de safrà

- tiramisú

- celler:

  · vi blanc o negre de la D.O. Penedès

  · cava brut

- aigües minerals, cafès i infusions


Volem fer-vos notar que enguany el plat principal serà el corball salvatge, un dels peixos millor valorats d'avui en dia, gràcies a la seva aportació nutricional i al seu fantàstic sabor. La presentació d'aquest peix blanc en salsa de safrà no ens decebrà.

 

Havent sopat serà l'hora de conèixer l'alcaldessa del Cinquantenari, a qui haurem d'”exigir-li” que exerceixi el comandament com li pertoca. Val a dir que en tot l'any 2018 hem obeït l'ordre donada per na CARMEN PALAU (vigent alcaldessa):  hem continuat passant-nos-ho bé.


Clourà l'acte la distribució d'un detall a totes les senyores (bé siguin sòcies, cònjuges de socis o preuades simpatitzants), com tenim per costum.

 

Així doncs, queda tothom (senyores i senyors) emplaçat el 5 de Febrer, dimarts, a les 21 hores. Us esperem per tal de compartir tan grata vetllada.

L'inscripció és oberta des d'ara mateix i convindria fer-la ‒a tot estirar‒ abans del divendres anterior, 1 de Febrer. Podeu formalitzar-la mitjançant l'ingrés a qualsevol oficina de CaixaBank, a favor del Club de la Bona Taula, compte número ES95 2100 3203 2722 0049 6182. Feu constar el vostre nom. El preu únic és de 35 euros per persona.

 

 

 

* La Rambla, 128 (una mica més avall dels carrers Santa Anna i Canuda).
   Telèfon (per qualsevol incidència): 93 481 76 64.
   Metro:  Catalunya (L1, L3 i L6).
   Bus núms. 59 ‒ 91 ‒ V13 (i tots els que passen per Pl. Catalunya).
   Aparcaments:  Pl. Catalunya, 22 (Saba) i Pl. Bonsuccés, 7 (Nubu).

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook