No cal que sigui Nadal

13 12 2016 11 347x260 A càrrec de TERESA LLORDÉS, propietària de botigues de Torrons Vicens
a
Barcelona (i a Sitges).                                                                            

 


Dos anys han passat ‒ja o només?, és relatiu‒ des que vàrem comptar com a ponent amb la nostra amiga TERESA LLORDÉS:  Els torrons (13/12/2016). I no podíem (ni volíem) oblidar-la en aquest curs especial commemoratiu del nostre cinquantenari.

13 12 2016 20 550x412

 

Així doncs, encara que no cal que sigui Nadal per gaudir dels torrons, tornarem a sentir parlar d'aquesta exquisidesa a tan sols una setmana vista dels dies àlgids pel seu consum. Per cert, cal agrair-li públicament a l'emprenedora TERESA que ens dediqui una estona en data tan compromesa pel seu sector de negoci.

Si llavors us ho vareu perdre... o si us va agradar i voleu repetir, o si hi ha alguna cosa que vulgueu dir o preguntar (ja sabeu que sempre hi ha un torn obert de paraules), aquest vespre deixeu de banda una estona les presses i els neguits propis d'aquest període de l'any i passeu-vos per Golferichs.


A diferència de l'anterior ocasió, quan hi hagué degustació de torrons en acabar l'acte, enguany tots els assistents s'enduran a casa una peça individual de torró, seleccionada d'entre l'ampli repertori de Torrons Vicens.


A més, i com farem en totes les xerrades del curs ‒d'Octubre de 2018 a Juny de 2019‒, sortejarem entre els presents un àpat per a dues persones en el contrastat Restaurant La Gavina, ubicat des de fa vint-i-cinc anys al Palau de Mar.


Pensem que no cal dir res més per motivar-vos a acompanyar-nos en un altre dels actes amb què celebrem el nostre 50è. aniversari. Una vegada més (i portem més de vint anys fent-ho) us esperem a Golferichs!

 

 

Lloc:     Sala d'Actes del Centre Cívic CASA GOLFERICHS
            Gran Via de les Corts Catalanes, 491 (xamfrà c/ Viladomat)

Data:    dimarts, 18 de Desembre de 2018

Hora:    18:30 hores

 

ENTRADA LLIURE. Aforament limitat. Cal recollir l'entrada 15 minuts abans de l'inici de la conferència. Recollida per ordre d'arribada.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook