Gourmet Barceloní del 2012: elecció

Elecció Gourmet 2012 347x347

Junta Directiva Extraordinària 2012.                                                             
Com ja és costum, a l'Abril es celebrarà la Junta Directiva Extraordinària (és a dir, oberta a la participació de tots els socis) que tindrà com a únic punt de l'ordre del dia l'elecció del Gourmet Barceloní de 2012.
 
Concretament queda convocada pel dimarts, 17 d'Abril, a les 11 hores. Noteu que, com a novetat, es durà a terme pel matí.

La Valenciana 699x493Junta Directiva 2012 07 550x412

 

 

Tal i com era previst, el passat 17 d'Abril es va celebrar en una sala reservada de l'orxateria LA VALENCIANA la Junta Directiva Extraordinària, la finalitat de la qual era exclusivament l'elecció del Gourmet Barceloní 2012.

 

La presència de socis, a més de la pràctica totalitat dels membres de la Junta, fou prou nombrosa.

 

A proposta dels directius i socis assistents, aquest any es sotmeteren a votació sis candidats, tots ells amb prou mereixements per aconseguir aquest guardó. Com ja és habitual, els camps de procedència foren diversos:
restauració, pastisseria, hostaleria...

 

 

Un cop ponderats els seus mèrits es procedí a la votació secreta reglamentària.

 

Enguany el recompte de vots ens ha donat una clara guanyadora:  la nostra amiga i sòcia col·laboradora Remei Ribas Aguilera, coneguda per tothom com a l'“Àvia Remei”.

 

 

Posteriorment, una comissió del Club, encapçalada pel nostre President -en RAIMON PÉREZ ARDEVINES- ha estat cordialment rebuda (i fins i tot complimentada amb un tast de les seves habilitats culinàries) per l'”ÀVIA REMEI” i el seu espòs -en NARCÍS MARTÍ- per tal de comunicar-lis el dit nomenament, el qual ha estat acceptat de molt bon grat.

15 03 2012 07 1100x733

Així doncs, serà investida com a Gourmet Barcelonina de l'Any 2012 en el decurs d'un sopar a celebrar el proper dia 14 de Juny als salons de l'Hotel Avenida Palace (Gran Via de les Corts Catalanes, 605 -entre Pg. de Gràcia i Rambla de Catalunya-), a les 9 h. del vespre.


La assistència a aquest acte d'investidura és oberta a tots els nostres socis i simpatitzants i a qualsevol persona que vulgui compartir amb nosaltres aquesta efemèride. Amb prou antelació es comunicaran tots els detalls (com ara el preu del cobert).

No ens queda altra cosa per ara que encoratjar-vos a participar en una vetllada que es preveu d'allò més distreta i animada.

Facebook