Visita a JOAN ROVIRA, President d'Honor

Rovira 2019 4 347x260 Acte institucional i d'amistat.                                                                                                      

Rovira 2019 2 550x412

 


Emmarcat en els actes del Cinquantenari, i concretament durant el Sopar del Cinquantenari, va tenir lloc l'homenatge institucional a aquells socis que porten més de vint-i-cinc anys de fidelitat al Club. Un d'ells, en JOAN ROVIRA I CHAMBÓ, el nostre President d'Honor (vegeu l'article), no va poder ser-hi present.


És per això que ‒tal i com ho havíem anunciat‒ una delegació del Club es va desplaçar el proppassat 14 de Maig al seu domicili de El Vendrell per fer-li entrega del corresponent trofeu personalitzat, així com de la pertinent medalla commemorativa.

Dita delegació estava formada per en RAIMON PÉREZ ARDEVINES (l'actual President), en PERE HERNÁNDEZ GARCÍA (vocal de la Junta i degà dels socis), na MARIA MORELLÀ GRAU (Alcaldessa 2019 i degana de les sòcies) i en JORDI TOMÀS NICOLÀS (Secretari del Club). Tots ells foren rebuts amb absoluta cordialitat per na ROSA GRAU ESVERTIT, esposa de l'homenatjat.

Val a dir que la reacció de l'amic JOAN, una vegada superada la sorpresa inicial, va ser plena d'emoció i agraïment. Els records revivificaven al seu cap.


Fou una estona breu i alhora ben sensible. Uns moments que cap dels presents podran oblidar. És en situacions com aquesta que el Club abasta la seva màxima expressió.

 

 

ADDENDA:

El 4 de Gener de 2020 en JOAN ROVIRA va entrar a la posteritat. I tots els que el vàrem conèixer, que el vàrem respectar i el vàrem estimar, hauríem de fer perdurar l'empremta que va deixar.

En JOAN fou sempre un home d'empenta, d'idees i d'acció; un home que encomanava la seva passió a quants l'envoltàvem, que ens sacsejava sovint. Fou un símbol pel Club.

Va morir cristianament a la seva vila natal, a El Vendrell, confortat pels seus.

Acompanyem en el dol la seva vídua, fills, néts i demès familiars i amics.

Serveixin aquestes línies de sentit homenatge.

Facebook