Els butlletins: any 1970
|
Obre aquest segon butlletí una molt prestigiosa firma, la d'HORACIO SÁENZ-GUERRERO, que figurava en la selecta llista de Socis d'Honor del Club. |
BUTLLETÍ DE L'ANY 1970
Obre aquest segon butlletí una molt prestigiosa firma, la d'HORACIO SÁENZ-GUERRERO, destacat periodista, i llavors director de La Vanguardia, que figurava a l'ensems en la selecta llista de Socis d'Honor del Club.
L'Editorial ja anticipa la vinculació de les celebracions dels aniversaris del Club amb les successives eleccions dels Gourmets Barcelonins en el futur.
I d'aquests primers aniversari i Gourmet Barceloní se'n parla en un destacat article, que inclou el menú gaudit i un ampli reportatge fotogràfic molt il·lustratiu.
A continuació segueix la transcripció d'una conferència magistral dictada pel senyor GONZALO ORTIZ PEÑA, reputat pioner de l'enologia riojana.
En MIQUEL SUBIRANA, president del Club i a la vegada director del butlletí, aporta la seva experiència i coneixements professionals en un article on dona bons consells per l'ofici de maître.
S'acaba amb unes ressenyes sobre sengles visites a les instal·lacionsns de Bodegas Torres i al Castell de Peralada, sempre convidats, com es feia mereixedor tan sobresortint grup d'especialistes de la restauració a Barcelona.