Els butlletins: any 1976
![]() |
La firma “convidada” en aquest número fou la de FERNANDO DÍAZ PLAJA, en un amè article. |
Aquest és el darrer butlletí aparegut. Si a l'anterior hi havia una justificació per haver trigat dos anys a sortir, en aquest ja no la hi trobem. El tema de la periodicitat s'anava llanguint.
Encara que sembli que no hi té res a veure, sí que hi ha relació entre els butlletins i aquesta pàgina web: és el mitjà de comunicació de les activitats del Club. Tot i que ara juguem amb avantatges: immediatesa absoluta, arribem a tothom que hi pugui estar interessat (no hi ha límits de distribució amb l'Internet), més i millors imatges il·lustratives...
BUTLLETÍ DE L'ANY 1976
Un fet singular és veure un Editorial signat. Això sí, no és qualsevol qui ho firma, és tracta de Na ANA MARIA CALERA CIMORRA, escriptora de temes gastronòmics, Sòcia d'Honor i primera Dama Gourmet anomenada pel Club, i que finalment arribaria a ser Gourmet Barcelonina de l'Any 1993.
Volem cridar l'atenció del lector en el poema publicat per RAMON PUIG i MULET, secretari del Club, del qual també hem recuperat com a primícia en aquesta pàgina web el titulat "Filosofant la vida" (el podeu llegir a l'apartat Un polsim de tot de la secció CALAIX DE CUINA).
La firma “convidada” en aquest número fou la de FERNANDO DÍAZ PLAJA, en un amè article.
I ens ha semblat molt curiós l'article sobre els aparells per desgasificar el cava. També sembla igualment xocant vist a dia d'avui que el cava fos anomenat “champán” en aquells temps.