Webs

Webs 347x222  A INTERNET podem trobar de tot.                                                                    
 
 
 
A INTERNET podem trobar de tot:  des de coses indubtablement delictives fins a d'altres que només et fan perdre el temps.
També hi tenim tot el saber del món actual. Ve a ser com la mítica Biblioteca d'Alexandria del segle XXI. Tot i això hem d'anar amb compte, perquè no tot el que s'hi diu és cert ni està contrastat (aquesta mateixa pàgina n'és un exemple).


Però la finalitat d'aquest article no és pontificar sobre la matèria, cosa per la qual, d'altra banda, tampoc estem qualificats. El que volem és facilitar-vos unes adreces electròniques que creiem són molt i molt interessants.

 

www.amediavoz.com
És un portal sense afany de lucre dedicat a la poesia i a la prosa (sobretot a la poesia) en espanyol. Molts textos els podrem escoltar en la veu dels seus propis autors.

 

www.musica.com
Hi trobarem vídeos musicals, lletres de cançons o biografies d'artistes. Tot això amb una manera molt intuïtiva per buscar-los. El catàleg és molt extens.

 

www.mystudios.com/artgallery
És un enorme museu virtual de pintures. Podem fer la cerca per autors o per títols de les obres. La qualitat d'imatge és prou bona.

 

Com dèiem en el nostre PROPÒSIT per aquesta secció, esperem que aquestes informacions us hagin estat d'utilitat i us proporcionin estones d'esbarjo i cultura.

Facebook