Zones d'Espanya: León

León 06 347x260

Bona Taula a Rebost i Celler.                                                                                           La tercera i darrera etapa d'aquest curs del nostre periple per les zones d'Espanya ens portà a León.

Anàvem avisats, només calia donar un cop d'ull a la xerrada gastronòmica d'un parell de setmanes enrere, León a esgaya. Tot i això ‒i com a mesura preventiva‒ vàrem introduir algun canvi al menú inicialment previst.

 

León 03 360x270León 04 360x270León 08 360x270León 07 360x270

 

La cosa va quedar així: 

- de primer, unes llenques ben tallades d'una excel·lent cecina, amb l'acompanyament
  d'una amanida de formatge fresc que l'ajudava a pair.

- de segon, truita de riu al forn farcida de pernil.

- i a més, perquè no ens quedéssim amb l'antull sense complaure, un parell o tres
  de botillos del Bierzo també varen sortir a taula.

- beguda, postres, cafès i xopets a discreció.

 

Quan a taula es senten risses sempre és un bon senyal. Us podem assegurar que aquest és un fet habitual en les vetllades a Rebost i Celler, cosa que demostra el punt d'afinitat que s'ha aconseguit entre els assistents habituals d'aquests tasts gastronòmics. Així doncs ja ho sabeu per la pròxima temporada:  si voleu bon menjar i bon ambient, veniu!

León 01 550x412León 02 550x412

Per cert, considerant la feixuguesa de les menges pròpies de molts dels territoris espanyols i havent-ho consultat a tort i a dret, s'ha decidit que el cicle continuarà a partir d'Octubre en format de dinars i es programarà a migdia. Esperem encertar-la amb aquest canvi i que encara puguem gaudir-ne més i millor.

Facebook