Zones d'Espanya: Galícia

Galícia 09 347x260

Continuem a Rebost i Celler.                                                                                                 La nostra visita trimestral a Rebost i Celler s'ha convertit en una tradició. En una tradició reeixida.

Si ullem com va anar Andalusia Oriental, entendrem que haguem tornat amb aquest plantejament. És més, ja tenim programada la següent parada:  León. Cal aprofitar les coses bones del país veí.

 

Fetes les cordials salutacions entre amics i ja asseguts a taula, ens varen anar portant una mostra representativa de la gastronomia de Galícia:  safates plenes de saborosos pebrots del Padrón, alhora que també arribava l'empanada, també gustosa d'allò més.

Galícia 01 550x412Galícia 02 550x412Galícia 08 550x412Galícia 14 550x412

El plat fort ‒i ben fort que era‒ fou el lacón i xoriço, ben acompanyat amb verdures i patates. Només de recordar-ho ja fa que salivem, de tant bo que el vàrem trobar.


Amb les postres tinguérem una agradable sorpresa, doncs el pastís de Santiago va ser maridat amb el vi de licor Meus Amores (20º).

Galícia 05 550x367Galícia 07 550x367

El vespre va donar pas a la nit i el sopar, al cafè... i als comiats.

 

Per qüestions de calendari, la propera sessió només trigarà quatre setmanes a esdevenir. Si voleu viatjar gastronòmicament per Espanya sense gastar benzina, ja sabeu on heu de venir. Us farem un lloc a taula, a una bona taula.

Facebook