Zones d'Espanya: Andalusia Oriental

Andalusia Or. 01 347x260

Nou projecte a Rebost i Celler.                                                                                           Era una aposta segura. Ja ho sabíem. Amb l'equip de Rebost i Celler, la primera vetllada gastronòmica al voltant de les zones d'Espanya fou un èxit, un sopar en tota regla.

L'escollida per encetar aquesta nova proposta fou Andalusia Oriental, o sigui, l'àrea marcada per la Mediterrània:  Almeria, Granada, Màlaga i Jaén.

 

Per començar tinguérem uns calamars d'allò més saborosos i uns exquisits gambots vermells. Tot plegat ben preparat i en quantitats fins i tot excessives. El rellom de porc ibèric tampoc no es va quedar enrere, gustós a més no poder. Des d'aquí les nostres expressives felicitacions al cuiner (que no és altre que el propi ANÍBAL).

Andalusia Or. 04 270x202Andalusia Or. 07 270x202Andalusia Or. 09 270x202Andalusia Or. 21 270x202

Beguda al gust i a discreció i cafès varen acabar de contribuir al reeiximent del moment, un altre més per guardar a la memòria i reviure'l quan ens plagui.

 

Òbviament el resultat obtingut -que era l'esperat, naturalment- ens encoratja a continuar aquest viatge pel país veí. Propera etapa:  Galícia. No badeu a l'hora d'inscriure-us, aquesta vegada la cosa ja ens va anar justeta de places.

Facebook