Zones d'Espanya: Andalusia Oriental
|
Nou projecte a Rebost i Celler. |
Era una aposta segura. Ja ho sabíem. Amb l'equip de Rebost i Celler, la primera vetllada gastronòmica al voltant de les zones d'Espanya fou un èxit, un sopar en tota regla.
L'escollida per encetar aquesta nova proposta fou Andalusia Oriental, o sigui, l'àrea marcada per la Mediterrània: Almeria, Granada, Màlaga i Jaén.
Per començar tinguérem uns calamars d'allò més saborosos i uns exquisits gambots vermells. Tot plegat ben preparat i en quantitats fins i tot excessives. El rellom de porc ibèric tampoc no es va quedar enrere, gustós a més no poder. Des d'aquí les nostres expressives felicitacions al cuiner (que no és altre que el propi ANÍBAL).
Beguda al gust i a discreció i cafès varen acabar de contribuir al reeiximent del moment, un altre més per guardar a la memòria i reviure'l quan ens plagui.
Òbviament el resultat obtingut -que era l'esperat, naturalment- ens encoratja a continuar aquest viatge pel país veí. Propera etapa: Galícia. No badeu a l'hora d'inscriure-us, aquesta vegada la cosa ja ens va anar justeta de places.