La dieta ideal

11 11 2008 0 347x254

A càrrec d'EULÀLIA COLET, d'ÀNGELS VEGA i de GLORIA VICTORERO.                 EULÀLIA COLET, ÀNGELS VEGA i GLORIA VICTORERO són dietistes. L'ÀNGELS VEGA parla en nom d'Alcat.test. La GLORIA VICTORERO representa l'empresa suïssa de nutrició i fitoteràpia Nahrin.

 

És evident que avui dia el tema de la dieta interessa:  la sala gairebé plena i els que arribaren últims amb dificultats per asseure’s plegats.

L'EULÀLIA COLET, persona relacionada amb el Club, va fer la introducció de l’acte, tot lligant la “Bona Taula” amb la “Bona Salut”, i presentant-nos les seves companyes.

11 11 2008 1 1100x679

L'ÀNGELS VEGA començà definint la dieta ideal:  allò que ens aporta nutrients i que, més a més, ens agrada.

Ens va explicar per damunt en què consisteix el test d’intolerància alimentària (la qual cosa no hem de confondre amb cap al·lèrgia), que ens provoca símptomes malaltissos i d’altres: per exemple, sapiguem que les toxines s’acumulen a les articulacions. Amb el test individual busquem eliminar aquells aliments que ens ho provoquen i, per tant, millorar el nostre estat general de salut.
 
 
Per la seva banda, la GLORIA VICTORERO, desprès de deixar clar que la seva empresa es dedica tant a la nutrició com a la cosmètica, va esbossar alguns conceptes dietètics:  els processos llargs amb que en la actualitat tractem els aliments (congelació, etc.) fan que tinguin menys nutrients, és al fetge on s’acumulen les toxines, la bilis és l’encarregada de netejar el greix (el seu mal funcionament desemboca en malalties com el colesterol o l’esclerosi).
Els bons hàbits alimentaris milloren la salut:  els esquimals tenen una menor incidència d’atacs de cor perquè mengen peix, les xineses retarden la menopausa perquè mengen soja...
 
 
Reprengué la paraula l'ÀNGELS VEGA per recomanar-nos els cinc àpats diaris:  per començar, cereals integrals i làctics vegetals; a mig matí, l’entrepà; al migdia, hidrats (pasta, llegums, arròs, patata); no ens deixéssim el berenar; i a la nit verdures cuites, carns blanques, peix o ou.
 
 
El torn de preguntes fou llarg i divers, doncs moltes foren les persones interessades per una o altra qüestió relacionada amb la dieta que els afectava de manera més directa. Totes ells foren plenament satisfetes per les respostes de les conferenciants que, de fet, s’oferiren per a futures xerrades més específiques sobre aquells temes que fossin d’interès més estès.
 
 
Per arrodonir-ho tot, vàrem gaudir d’un tast de productes Nahrin que, a més de saludables, podem certificar que són saborosos.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook