Kosher: la norma jueva de l'alimentació
A càrrec de DANIEL SANTILLO, responsable del local a Barcelona del Centre Cultural Jabad Lubavitch.
A càrrec de DANIEL SANTILLO, responsable del local a Barcelona del Centre Cultural Jabad Lubavitch.
A càrrec de JOSEP Ma. VILLAGRASA, naturòpata.
A càrrec de CARME MORA (cuinera)
i de SARA JOVÉ (enòloga).
A càrrec d'ORIOL CASTRO,
un dels xefs formats amb FERRAN ADRIÀ i JULI SOLER a El Bulli.
A càrrec de VICENÇ TIRADO, Secretari de la Comissió Gestora de la I.G.P. Pollastre i Capó del Prat i Director de la Fira Avícola de la Raça Prat.
A càrrec del professor JAUME FÀBREGA.
A càrrec de JOSEP GARCIA i FORTUNY, estudiós de l'història de la gastronomia.
A càrrec de PERE MUXÍ,
enginyer forestal i tubericultor.
A càrrec de REMEI RIBAS, l'"ÀVIA REMEI". Conferència duta a terme al Centre Comarcal Lleidatà.
A càrrec d'OLGA CODINA, enginyera agrònom i secretària del Consell Regulador de la D.O. Costers del Segre.
A càrrec de CHENQI WANG, directora
del Restaurant Out of China.
A càrrec de JOSEP Ma. VILLAGRASA, naturòpata.