El moviment slow food en el món i a Catalunya: passat, present i futur
A càrrec de DANIELE ROSSI,
president d'Slow Food Barcelona,
i de PEP BANTULÀ, director del
Mercat de la Terra de Barcelona.
A càrrec de DANIELE ROSSI,
president d'Slow Food Barcelona,
i de PEP BANTULÀ, director del
Mercat de la Terra de Barcelona.
A càrrec de LLORENÇ TEIXÉ, herbolari, gerent de Manantial de Salud.
Conferència duta a terme al Centre Comarcal Lleidatà.
A càrrec de LLORENÇ TEIXÉ, herbolari, gerent de Manantial de Salud.
A càrrec de SANTY SUSANTO i de JOXEAN ELORZA, viatgers i gastrònoms.
A càrrec de TERESA LLORDÉS, propietària de botigues de Torrons Vicens a Barcelona (i a Sitges).
A càrrec de JOAN BAYÉN "JUANITO" i de JORDI ASÍN BAYÉN, cuiner.
A càrrec de LLORENÇ PETRÀS, paradista del Mercat de Sant Josep (La Boqueria).
Conferència duta a terme al Centre Comarcal Lleidatà.
A càrrec de GUILLERMO CORTÉS, mestre de l'obrador de PARAMI (LA VALENCIANA).
Conferència duta a terme al Centre Comarcal Lleidatà.
A càrrec de la Doctora
Ma. TERESA MORA VENTURA.
A càrrec d'ELISABET SÁEZ, enòloga i secretària tècnica del Consell Regulador de la D.O. Conca de Barberà.
A càrrec de PALOMA VICENT, dietista i nutricionista.
A càrrec d'EMIL PERAZZINI, propietari de la primera piadineria establerta a Barcelona.