La cuina modernista
A càrrec del professor JAUME FÀBREGA.
A càrrec del professor JAUME FÀBREGA.
A càrrec d'ÀNGEL GARCÍA PETIT,
enòleg i farmacèutic.
A càrrec d'ADAL MÁRQUEZ, bartender en cap a Boadas.
A càrrec de DANIEL JORDÀ, mestre forner.
A càrrec de MIQUEL COMAS, pastisser, assessor del Consell de Direcció de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Pastisseria de Barcelona i Província.
A càrrec de FÀTIMA AHMED i
de MORIAM SHEIKH BAGAM, membres de
l'Associació intercultural Diàlegs de dona.
A càrrec d'EVA FARRÉ, enginyera agrònoma i secretària tècnica del Consell Regulador de la D.O. Pla de Bages.
A càrrec d'EKAITZ GARATE,
dinamitzador cultural del Centre Cultural
Euskal Etxea de Barcelona,
i de XABIER GOIKOETXEA, cuiner
del Restaurant Oria (Hotel Monument).
A càrrec d'ESTEVE i
de MARIA MASCLANS VALES, presidenta de l'Associació de Concessionaris d'Alimentació del Mercat de Sant Antoni.
A càrrec de LLUÍS FATJÓ-VILAS, Director
del Banc dels Aliments de Barcelona.
A càrrec d'ÒSCAR MARTÍN,
Cap d'Innovació, Comunicació i Projectes Estratègics de l'Institut
Municipal de Mercats de Barcelona.
A càrrec de RAFAEL RIBÓ,
Síndic de Greuges de Catalunya.