Missa de Difunts 2015

Missa 2015 0 347x347  MISSA en record de tots els socis i simpatitzants.                                                         

 


La nostra cita anual amb la memòria, amb el sentiment, amb els amics absents... va assolir una vegada més altes cotes de germanor, amb la presència d'un nombre considerable de socis del Club.

 

Enguany ens varen honorar amb la seva assistència fills i familiars d'en SEVERINO CORTÉS ONCINA (l'òbit del qual es produí el proppassat 15 de Febrer) i el nostre President d'Honor, en JOAN ROVIRA ‒molt car de veure darrerament per causa de la seva avançada edat‒, en tant que amic d'infantesa d'en BENJAMÍ JANÉ VENTURA (Gourmet Barceloní de l'Any 2009, traspassat la matinada del 15 de Setembre). Per cert que la seva esposa, la preuada ROSA, ens va transmetre l'agraïment de la vídua del Sr. JANÉ VENTURA.

 

Missa 2015 1 550x275

En aquesta ocasió Mossèn Jesús Sanz, Vicari Episcopal de Barcelona i rector de la Parròquia de Corpus Christi*, va tenir l'ocurrència d'utilitzar la nostra al·lusió al simbolisme de les espelmes per ordir el seu sermó. Fins i tot va llegir aquestes línies:


"Si us hi fixeu, els darrers tres anys estem il·lustrant aquest article amb espelmes. Les espelmes poden tenir molts usos i també molts significats. Llum és vida.

Però nosaltres ens remuntem a un sentiment ancestral, quan aquesta era la llum que dissipava les tenebres i ens il·luminava el camí."

 

En fi, creiem que, enmig de la voràgine d'activitats que anem programant trimestre rere trimestre, convé aquest moment de pausa, aquest moment de reflexió, aquest moment de retrobament amb tots aquells que ens precediren... i amb nosaltres mateixos. Som qui som i venim d'on venim, cal no oblidar-ho.

 

 


* C/ Bailèn, 175 (xamfrà amb c/ Còrsega).
   Metro:  Verdaguer (L4 i L5).
   Bus núms. 20 ‒ 39 ‒ 45 ‒ 47 ‒ 55 ‒ H8.
   Aparcament:  c/ Bailèn, 192.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook