Casa Darío: és de ben nascut ser ben agraït

Casa Darío logotip 347x221

Activitat proposada per molts dels nostres socis.                                          



Casa Darío és una reputada marisqueria de Barcelona. De fa anys que col·labora amb el Club (vegeu SOCIS>>Ofertes pels socis>>Restaurants i cada any ens regalen un menú especial per a dues persones per la tómbola que es celebra quan investim el Gourmet Barceloní).

Nosaltres sempre l'hem recomanat d'allò més. Ara, però, hem fet un pas endavant i una vintena dels membres més entusiastes del Club hem anat a dinar.

Casa Darío 41 550x412Casa Darío 42 550x412

Postre:  Assortiment de rebosteria de la casa
 
 
Cafès i infusions
 
 
Celler:  vi blanc (Ribeiro), vi negre (Rioja criança), aigües minerals i cava
 
 
 
 
 
PROGRAMA
 
- Ens trobarem directament en el restaurant a les 14 hores del dijous, 16 de Febrer.
- Adreça:  carrer del Consell de Cent, núm. 256  (entre els carrers d'Aribau i d'Enric Granados).
- Telèfons (per qualsevol incidència):   93 453 31 35   ó   93 454 76 99.
- El preu, tot inclòs, és de 51 euros (50 + 1 de propina) per persona.
- Cal la inscripció prèvia, mitjançant l'ingrés corresponent a qualsevol oficina de “la Caixa”, compte número 2100-3203-27-2200496182, amb indicació del vostre nom i del segon plat escollit.
- El darrer dia habilitat per fer-ho serà el divendres anterior, 10 de Febrer.
 
 
Som-hi doncs! Ens retrobem a taula... i, com diem al nostre nom, a una molt bona taula.

Trobareu el reportatge fotogràfic complet al nostre facebook.

 

Aquesta ha estat la proposta que hem gaudit:

 

Primers plats  (per picar, al mig de la taula, una ració abundant cada quatre persones)


- Cogollos de Tudela amb anxoves de l'Escala i tonyina

- Encenalls de pernil de jabugo amb pa amb tomàquet

- Pop a feira

- Croquetetes cassolanes

- Calamars a la romana

- Zamburiñas a la planxa

 

Segons plats (a escollir)


- Entrecot a la planxa o al roquefort

- Estofat de bou novillo al vi negre

Casa Darío 38 360x270Casa Darío 40b 360x275Casa Darío 36 360x270

Val a dir que els segons plats escollits han estat únicament aquests tres:  llenguado, lluç i bacallà.

- Filets de llenguado a la salsa d'eriçons de mar

- Lluç a la basca

- Bacallà a l'all confitat

- Salmó fresc amb cloïsses en salsa verda

 

Postres:  Assortiment de rebosteria de la casa

 

Cafès i infusions

 

Celler:  vi blanc (Ribeiro), vi negre (Rioja criança), aigües minerals i cava

 

 

Realment ens ho hem passat molt bé al voltant d'una molt bona taula, fent l'honor al nostre nom.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook