Gaudeix els sabors d'Hongria

Paprika Gourmet 0 347x124

De les paraules al tast.                                                                        
Estem cvençuts que la xerrada gastronòmica del dia 11 de Gener a la Sala d'Actes de Golferichs Centre Cívic serà d'allò més engrescadora. Ara, però, tocar “passar a l'acció”.
 
Els nostres amics VERONIKA i DANIEL, de Paprika Gourmet, ens ofereixen una abassegadora degustació de molts dels productes hongaresos dels quals ens hauran parlat a la xerrada.
 
Aquest és el desglossament del que tindrem oportunitat de menjar i beure:
 
1- Nyakas Chardonnay
amb assortiment de formatges:  de vi negre (de vaca), de vi blanc (de vaca), Segardina (de vaca),
fumat (de vaca), de cabra a les fines herbes i de cabra semi-curat.
 
2- Rosat Kadarka Siller
amb pernils:  de Salzburg amb rave ratllat, Pastrami amb chutney i dolç amb crema de formatge.
 
3- Bikaver Meszaros
amb assortiment de canapès:  de salami de conill amb chutney de pastanaga i taronja, de cérvol
amb chutney de pruna trufada, de salami tradicional amb formatge ratllat, montadito de xoriço i
de pernil dolç amb figues.
 
4- Tokaji Aszu
amb foie d'oca natural banyat en gel de Tokaji
 
Més postre i cafè.



I ben bé que en gaudírem! El dia i hora assenyalades un bon nombre de membres del Club (socis o simpatitzants) ens trobàrem a l'establiment de PAPRIKA GOURMET, on vàrem ser molt ben rebuts pels amics VERONIKA i DANIEL.

Rere les preceptives salutacions, les amicals converses embolcallaren el plaer sensorial produït pel tast de les diverses menges que ens varen ser presentades.

 

Tot seguit deixem constància del que vàrem tenir oportunitat de menjar i beure:

 

1- Nyakas Chardonnay

    amb assortiment de formatges:  de vi negre (de vaca), de vi blanc (de

    vaca), Segardina (de vaca), fumat (de vaca), de cabra a les fines herbes

    i de cabra semi-curat.

 

2- Rosat Pinot Noir

    amb pernils:  de Salzburg amb rave ratllat, Pastrami amb chutney i dolç

    amb crema de formatge.

 

3- Bikaver Meszaros

    amb assortiment de canapès:  de salami de conill amb chutney de

    pastanaga i taronja, de cérvol amb chutney de pruna trufada, de salami

    tradicional amb formatge ratllat, montadito de xoriço i de pernil dolç amb

    figues.

 

4- Tokaji Aszu

    amb foie d'oca natural banyat en gel de Tokaji.

 

Més postre.

Paprika Gourmet degustació 746x1000

Com veieu, l'esquema va ser anar maridant els vins, ara amb formatges, ara amb pernils o embotits.


De formatges en tastàrem sis especialitats prou diferents. Es fa difícil de dir quin va ser el preferit, doncs això va dependre del paladar de cadascú i tots ells tenien els seus “seguidors”.

Els pernils ens aportaren gustos sorprenents, sobre tot gràcies als diversos i adequats farciments amb què ens els varen preparar.

Per la seva banda, els canapès d'embotits arribaren en un moment ascendent de la vetllada i no deceberen gens ni mica. A recordar l'intens sabor del de cérvol.

La cloenda fou sensacional, amb un Tokaji Aszu de sis puttonyos!, acompanyat d'una exquisidesa:  el foie d'oca.

Com a rematada, uns deliciosos bombons.


A continuació, i per il·lustració, segueix una petita galeria fotogràfica. Recordeu que disposeu del reportatge complet al nostre perfil de facebook.

Gaudeix sabors Hongria 03 270x202Gaudeix sabors Hongria 17 270x202Gaudeix sabors Hongria 22 270x202Gaudeix sabors Hongria 24 270x202

Molts dels assistents varen marxar cap a casa havent comprat algun dels productes tastats i d'altres amb el ferm propòsit de tornar-hi, un cop feta aquesta descoberta gastronòmica.


Acabem amb un recordatori de l'article fet arran de la xerrada gastronòmica Descobreix els sabors d'Hongria, on podreu llegir aspectes relatius a totes aquestes menges. Tanmateix a la pàgina web www.paprikagourmet.com dels nostres amfitrions.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook