III Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria

III 00 347x235  Relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant el curs 2000-2001. 



Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant les III JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 2000-2001.

S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.

III 01 1100x745

1a. Sessió:   3/10/2000
EL MARISC
A càrrec de LLUIS DE BUEN MALDONADO, gerent de Marisc Genaro, i de XAVIER BOIX AÑÓ, expert en marisc i en cuina gallega.
Amb la presència de CARME SAN MIGUEL RIUBAL, Regidora de l'Ajuntament de Barcelona.

III 02 1100x702

2a. Sessió:   24/10/2000
GELATS I TORRONS
A càrrec d'EDUARDO PASTOR VARELA, enginyer tècnic industrial; d'ERNEST GUARINOS LUCAS, enginyer tècnic industrial; d'ANTONIO TORRENTS ANGLÉS, responsable comercial de l'Àrea  Torronera; i de JORDI BOTELLA, director. Tots ells d'Industrias Jijonencas,S.A., d'El Vendrell.

III 03 1100x706

3a. Sessió:   21/11/2000
LA CUINA DEL RESTAURANT
A càrrec de MERCÈ NAVARRO i d'IMMA CROSES, del Restaurant Roig Robí, i de JOSEP Ma. SÁNCHEZ CAPELLADES, gerent de CASERCO.

III 04 1100x686

4a. Sessió:   12/12/2000
PRECUINATS
A càrrec de JOSEP CAPDEVILA NOGUÉ, propietari de CADAICO; de JOAN VIVES CALVO, responsable de Catalunya/Aragó de McCain España,S.A.; i de Ma.TERESA MORA VENTURA, doctora veterinària.

 

5a. Sessió:   14/12/2000
SOPAR DE NADAL
A càrrec de JOSEP Ma.VELASCO PADRONES, vice-president del Club, i de SANTIAGO IMBERNÓN, president del Club i membre de la Confraria de Santa Marta.

III 05 1100x744

6a. Sessió:   9/01/2001
L'ARRÒS
A càrrec de FRANCESC JOSEP REVERTÉ VALERO, president; de PERE LLORIS, responsable de màrqueting; i de XAVIER MOLAS CAPDEVILA, gerent:  tots ells de la Cambra Arrossera d'Amposta.

III 06 1100x680

7a. Sessió:   22/01/2001
XATONADA POPULAR
A càrrec de PERE MARTÍ BARGALLÓ, regidor de Turisme d'El Vendrell; MIQUEL ALCOVER, del Gabinet Assessor de Noves i Àmplies Tècniques Culinàries; dels presidents dels Gremis d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, del Baix Penedès i de l'Alt Penedès; i de PERE CAYUELA, cap de l'Àrea de Dinamització Econòmica i Social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

III 07 1100x741

8a. Sessió:   6/02/2001
EL VI DEL PRIORAT
A càrrec de SALUSTIÀ ÀLVAREZ VIDAL, president de la D.O.Priorat.

 

9a. Sessió:   9/02/2001
SORTIDA CULTURAL ALS MUSEUS ANTONI DEU FONT I ÀNGEL GUIMERÀ. CASA NADIUA DE PAU CASALS I REPRESENTACIÓ DEL PASTORETS DE EL VENDRELL
A càrrec de NÚRIA PAYÁN, directora del Museu Antoni Deu Font.
Dinar mariner al Restaurant Xaloquell, de JOAN SALVÓ.

III 08 1100x735

10a. Sessió:   27/02/2001
LA CUINA DE LA DIVERSITAT
A càrrec de CHIAHUNG TENG, xef del Restaurant Koping; d'ALEJANDRE ELLENBERS, cuina del Centre i Sudamèrica; de HOUSSINE ZAÀBOULI, llicenciat en gastronomia per l'Acadèmia Cordon Bleu de Paris; d'ANNETTE ABSTOSS, directora comercial de Cuina del Món; i de LLUÍS DE BUEN MALDONADO, de Mariscos Genaro.

III 09 1100x712

III 10 1100x740

11a. Sessió:   20/03/2001
INICIACIÓ AL TAST DE CAVA
A càrrec de JOAN IGNASI SOLDEVILLA, gerent de l'Heretat Mas Tinell, i d'EVA RAFECAS, biòloga i enòloga de la mateixa empresa.

III 11 1100x742

12a. Sessió:   3/04/2001
LA CUINA DE FESTA MAJOR
A càrrec de GEORGINA REGÀS, del Restaurant Mas Torrents, a Girona, i escriptora gastronòmica.

 

13a. Sessió:   24/04/2001
ELS MENUTS
A càrrec de JOSEP DOLCET LLAVERIA, director de l'Escola d'Oficis de la Carn; de JOSEP CÀNOVAS, director de Productes del Cinquè Quart,S.A.; de JOSÉ DOMINGO ESTEBAN, veterinari i professor de l'E.T.S.E.I.B.; i de PERE GARCÍA, gerent de Productes del Cinquè Quart,S.A.

III 12 1100x828

14a. Sessió:   9/05/2001
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a les instal·lacions de Cerveses Damm, a El Prat de Llobregat.

Visita a les instal·lacions de Pastes Gallo, a Granollers.
Dinar a “La fonda”, de l'àrea comercial La Roca Village.

III 13 1100x743

15a. Sessió:   15/05/2001
PATÉS I MOUSSES DE CARN
A càrrec de JOSEP DOLCET LLAVERIA, director de l'Escola d'Oficis de la Carn, i de Ma.TERESA MORA VENTURA, doctora veterinària.

 

16a. Sessió:   25/05/2001
ELECCIÓ DEL GOURMET BARCELONÍ 2001
En la persona de JOSEP CAPDEVILA NOGUÉ.
Acte celebrat al Restaurant La Pèrgola, de Barcelona.

 

17a. Sessió:   5/06/2001
LA CERVESA
A càrrec de CARLES CERVANTES i de JORDI AMADES, ambdós membres de Cerveses Damm.

 

18a. Sessió:   19/06/2001
LA CUINA ROMANA
A càrrec d'EMILI MATEU MORELLÓ, president del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, i d'ANTONIO i RAMÓN PUEYO, mestres romescaires.

III 14 1100x703

19a. Sessió:   19/06/2001
CLOENDA
Entrega de Diplomes als assistents a les III JORNADES..., a càrrec de ROSER ALEGRE MARTÍN, responsable de l'Annex de Golferichs.
Coordinen:  JOSEP Ma. CORRETGER CANÓS, president d'A.C.T.E.C.I.R., i SANTIAGO IMBERNÓN i JOAN ROVIRA, presidents del Club.

III 15 1100x728

20a. Sessió:   2/07/2001
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a les instal·lacions de Coca-Cola, a Sant Quirze del Vallès.
Visita a les Caves Masia Vallformosa, de Vilobí del Penedès.
Dinar mariner al Restaurant La Rueda, a Cubelles.
Celebració de la Junta General Ordinària en una dependència d'aquest restaurant.

Facebook