V Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria
![]() |
Relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant el curs 2002-2003. |
Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant les V JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 2002-2003.
S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.
1a. Sessió: 8/10/2002
LA BARCELONA DE GAUDÍ
A càrrec de MANUEL NARANJO TEIXIDÓ, professor d'Història de la Cultura a la Universitat de Barcelona. El Club s'afegeix a la celebració de l'Any Gaudí.
2a. Sessió: 22/10/2002
ELS BOLETS
A càrrec de LLORENÇ PETRÀS RIBAS, paradista del Mercat de San Josep (la Boqueria).
3a. Sessió: del 23 al 27/10/2002
HOSTELCO
Els associats disposaren d'invitacions per assistir a aquest Saló de la Fira de Barcelona.
4a. Sessió: 5/11/2002
FRUITS SECS I CASTANYES
A càrrec de GERARD PONT, cap de Màrqueting i Publicitat de Borges,S.A.
5a. Sessió: 19/11/2002
LA PASTA FRESCA I CONDIMENTS
A càrrec de GELES DUCH, nutricionista del G.A.N. en representació del Grup Gallo.
6a. Sessió: 3/12/2002
CAVIAR, SALMÓ I LLAGOSTINS
A càrrec d'ALI MIRHASHEM, directiu de Caviar Investment.
7a. Sessió: 12/12/2002
SOPAR DE NADAL PEL SOCI
En el Restaurant Diagonal – Can Soteras.
8a. Sessió: 16/12/2002
MISSA DE DIFUNTS
En record de tots els socis i simpatitzants del Club que ja no hi són amb nosaltres. Celebrada a l'església de Santa Maria del Pi.
9a. Sessió: 17/12/2002
AUS DE PLOMA PER NADAL
A càrrec de JOSEP CAPDEVILA NOGUÉ, propietari de CADAICO.
10a. Sessió: 21/12/2002
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Fira del Gall a Vilafranca del Penedès, amb visites als Museus del Vi i de Vilafranca.
Dinar al Restaurant Sant Jordi “Ca la Katy”, de Sant Martí Sarroca.
Visita a les Caves Rovellats.
11a. Sessió: 14/01/2003
EL CAFÈ I EL ROM CREMAT
A càrrec de JORDI CODINA i de NARCÍS TORRENTS, president i director del Fòrum del Cafè, respectivament.
12a. Sessió: 19/01/2003
CONCURS DE PAELLES
Emmarcat en els actes de la Festa Major del Barri de Sant Antoni. Organitzat pel Club i la Associació de Veïns de Sant Antoni, amb la col·laboració de la Cambra Arrossera d'Amposta.
13a. Sessió: 28/01/2003
LA MEL
A càrrec d'ADOLF MELICH JUSTE, apicultor, director tècnic de Mel Viadiu.
14a. Sessió: 11/02/2003
NUTRICIÓ ÓPTIMA
A càrrec d'ELISA GUERRERO, de l'equip tècnic de Santiveri.
15a. Sessió: 12/02/2003
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a les instal·lacions de Bon Àrea, guiats per RAMON SANJUAN, del Departament Comercial de la Corporació Alimentària Guissona,S.A.
Visita a la històrica població de Guissona.
Dinar (bufet lliure) al Centre Promocional de Bon Àrea.
16a. Sessió: 25/02/2003
PRESENTACIÓ DEL THERMOMIX
En els locals de l'empresa distribuïdora, MARISA SANTASUSANA explica el funcionament i aplicacions del nou robot de cuina Thermomix TM-21.
Demostració, documentació i degustació dels plats acabats d'elaborar.
17a. Sessió: 11/03/2003
XATONADA POPULAR
Al Centre Cívic Cotxeres Borrell, a càrrec dels mestres xatonaires de El Vendrell i de Vilanova i la Geltrú.
18a. Sessió: 25/03/2003
LA CUINA FREDA D'ESTIU
A càrrec de PERE i GLÒRIA IMBERNÓN, cuiners.
19a. Sessió: 3/04/2003
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL: CALÇOTADA
Visita a la vila medieval de Montblanc.
Calçotada a Casa Fèlix, de Valls.
20a. Sessió: 22/04/2003
EL MÓN DELS TUBERCLES (LA PATATA)
A càrrec d'EDUARD SOLEY, propietari de Fruites Roser, al Mercat de Sant Josep (la Boqueria).
21a. Sessió: 29/04/2003
EL RESTAURANT DEL MERCAT
A càrrec de JOAN BAYÉN “JUANITO”, del Bar Pinotxo (de La Boqueria), recolzat pels seus nebots ALBERT i JORDI ASÍN BAYÉN.
22a. Sessió: 27/05/2003
LA DECORACIÓ A LA TAULA
A càrrec de LIDIA MAS, de Crea Taller.
23a. Sessió: 29/05/2003
VISITA AL MUSEU DE LA XOCOLATA
Un centre especialitzat en aquest tema, un dels pocs en el món. Es va gaudir d'una sessió formativa i de degustació de xocolata desfeta.
24a. Sessió: 12/06/2003
ELECCIÓ DEL GOURMET BARCELONÍ 2003
En la persona de JOAN COLLELL XIRAU “PERE TÀPIES”, cantant, escriptor de gastronomia i col·laborador a ràdio i televisió.