Nou taller gastronòmic: el gin-tònic

Gin tònic 01 347x260

Repetim taller del combinat de moda.                                                                                  Durant un parell de cursos (2014-15 i 2015-16) vàrem dur a terme ‒amb regularitat trimestral‒ mitja dotzena de Tallers gastronòmics, a banda d'altres temptatives puntuals abans i després. Bé, no voldríem celebrar Pasqua abans de Rams, però sembla que ara hem trobat un espai escaient per consolidar aquesta mena d'activitats tan agraïdes.

Igual com n'estem d'agraïts a tothom amb qui hem tractat del Districte de Les Corts (ja ho dèiem a Trasllat...definitiu?) durant aquests darrers mesos i ‒ara ja ho anem concretant en fets‒ als responsables del Centre Cívic Municipal Joan Oliver “Pere Quart”*, que ens posen a disposició la seva magnífica cuina.

 

La nostra contribució inicial al seu programa trimestral d'Abril / Maig / Juny de 2018 prendrà la forma d'una xerrada gastronòmica que ens deixà una petja inesborrable quan la portàrem a Golferichs fa sis anys (Cuina vegetariana afrodisíaca: plaer i salut (versió 2018)) i la reedició d'aquest taller (vegeu:  Taller gastronòmic: el gin-tònic) en dues sessions:  aquesta reservada als nostres socis i simpatitzants i una altra (una setmana més tard, el 29/05) oberta al públic del Centre.

 

Lògicament hem tornat a recórrer als bons serveis de l'ÀNGEL GARCÍA PETIT, el currículum del qual creix a cor què vols (teniu un resum a Sabem escollir el vi? Varietats de raïm).

Poca cosa podem afegir que no fos dit a l'article elaborat al seu dia com a crònica de l'activitat. Si de cas remarcar que tenim una limitació estricta de places per qüestió d'aforament.

Gin tònic 02 457x733Gin tònic 04 550x733

Així doncs, si voleu conèixer l'origen del combinat de moda o els diversos tipus de ginebra, els estris necessaris per preparar-lo o els ingredients que hi podem afegir i, sobretot, si voleu passar una bona estona tastant fins a cinc combinacions de gin-tònic i compartir els comentaris en bona companyia, afanyeu-vos a confirmar la vostra inscripció des d'ara mateix.

 

Serà el 22 de Maig, dimarts, a les 19 hores (i fins a les 21 h.).


El preu per persona és de 15,95 euros (import estipulat per tallers d'aquesta durada a centres cívics de Barcelona més cost del material a emprar).

Els socis tenen un període preferent d'inscripció fins el 30 d'Abril.

 

 

 

* C/ Comandant Benítez, 6.
   Telèfon (per qualsevol incidència):  93 339 82 61.
   Metro:  Les Corts (L3) o Badal (L5).
   Bus núms. 54 ‒ 70 ‒ H8 ‒ H10 ‒ V3.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook