Els butlletins: any 1970

Butlletí 1970 0a 347x493

Obre aquest segon butlletí una molt prestigiosa firma, la
d'HORACIO SÁENZ-GUERRERO, que figurava en la selecta
llista de Socis d'Honor del Club.                                                              

 

 

BUTLLETÍ DE L'ANY 1970

Obre aquest segon butlletí una molt prestigiosa firma, la d'HORACIO SÁENZ-GUERRERO, destacat periodista, i llavors director de La Vanguardia, que figurava a l'ensems en la selecta llista de Socis d'Honor del Club.
 
L'Editorial ja anticipa la vinculació de les celebracions dels aniversaris del Club amb les successives eleccions dels Gourmets Barcelonins en el futur.
 
I d'aquests primers aniversari i Gourmet Barceloní se'n parla en un destacat article, que inclou el menú gaudit i un ampli reportatge fotogràfic molt il·lustratiu.
 
A continuació segueix la transcripció d'una conferència magistral dictada pel senyor GONZALO ORTIZ PEÑA, reputat pioner de l'enologia riojana.
 
En MIQUEL SUBIRANA, president del Club i a la vegada director del butlletí, aporta la seva experiència i coneixements professionals en un article on dona bons consells per l'ofici de maître.
 
S'acaba amb unes ressenyes sobre sengles visites a les instal·lacionsns de Bodegas Torres i al Castell de Peralada, sempre convidats, com es feia mereixedor tan sobresortint grup d'especialistes de la restauració a Barcelona.

 

Obre aquest segon butlletí una molt prestigiosa firma, la d'HORACIO SÁENZ-GUERRERO, destacat periodista, i llavors director de La Vanguardia, que figurava a l'ensems en la selecta llista de Socis d'Honor del Club.

L'Editorial ja anticipa la vinculació de les celebracions dels aniversaris del Club amb les successives eleccions dels Gourmets Barcelonins en el futur.

I d'aquests primers aniversari i Gourmet Barceloní se'n parla en un destacat article, que inclou el menú gaudit i un ampli reportatge fotogràfic molt il·lustratiu.

A continuació segueix la transcripció d'una conferència magistral dictada pel senyor GONZALO ORTIZ PEÑA, reputat pioner de l'enologia riojana.

En MIQUEL SUBIRANA, president del Club i a la vegada director del butlletí, aporta la seva experiència i coneixements professionals en un article on dona bons consells per l'ofici de maître.

S'acaba amb unes ressenyes sobre sengles visites a les instal·lacionsns de Bodegas Torres i al Castell de Peralada, sempre convidats, com es feia mereixedor tan sobresortint grup d'especialistes de la restauració a Barcelona.

Butlletí 1970 0a 1000x1422Butlletí 1970 0b 1000x1422Butlletí 1970 01 1000x1411Butlletí 1970 02 1000x1432Butlletí 1970 03 1000x1412Butlletí 1970 04 1000x1423Butlletí 1970 05 1000x1419Butlletí 1970 06 1000x1436Butlletí 1970 07 1000x1415Butlletí 1970 08 1000x1428Butlletí 1970 09 1000x1425Butlletí 1970 10 1000x1426Butlletí 1970 11 1000x1421Butlletí 1970 12 1000x1422Butlletí 1970 13 1000x1416Butlletí 1970 14 1000x1415Butlletí 1970 15 1000x1421Butlletí 1970 16 1000x1430Butlletí 1970 17 1000x1421Butlletí 1970 18 1000x1426Butlletí 1970 19 1000x1417Butlletí 1970 20 1000x1436Butlletí 1970 21 1000x1415Butlletí 1970 22 1000x1425Butlletí 1970 23 1000x1417Butlletí 1970 24 1000x1424Butlletí 1970 0c 1000x1406Butlletí 1970 0d 1000x1415

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook