Cuina vegetariana afrodisíaca: plaer i salut (versió 2018)

Gavina 347x309

A càrrec de Ma. PILAR IBERN, més coneguda com a GAVINA,
professora de cuina vegetariana creativa saludable.                                        NOTA:  Activitat ja realitzada, pendent de ressenya.

 

 

Conseqüència lògica del nostre progressiu assentament al Districte de Les Corts (vegeu:  Trasllat... definitiu?), comencem a programar les nostres tradicionals xerrades gastronòmiques en un dels seus centres cívics. En concret ho farem al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” (en endavant:  C.C. Pere Quart)*.

El C.C. Pere Quart és un centre municipal inaugurat el Maig de 1999 i dedicat a la difusió cultural al Districte de Les Corts. L'any 2015 van guanyar 900 metres quadrats més en aixecar-se una segona planta, on justament s'ubica una sala diàfana apta per a conferències com la nostra i una cuina totalment equipada (on ja hem programat un Nou taller gastronòmic: el gin-tònic).


I hem volgut presentar-nos d'una manera ben lluïda.

1 02 2012 07 550x398

 

Fa ja més de sis anys (tempus fugit que deien els antics) que vàrem tenir el plaer de conèixer na Ma. PILAR IBERN (GAVINA) quan ens presentà a Golferichs el seu guardonat llibre Las 69 recetas más afrodisíacas de la cocina (vegeu:  Cuina vegetariana afrodisíaca: plaer i salut). Ens deixà una petja inesborrable. No fou gens casualitat, encara no un any després vàrem tornar a aprofitar-nos de la seva bonhomia i la tinguérem parlant-nos dels Regals de la terra i el mar a la nostra taula. Ara la gaudirem al C.C. Pere Quart.


Així doncs, us oferim la possibilitat de viure (o reviure) un vespre d'aprenentatge, de benestar emocional. La GAVINA ens parlarà del que ella anomena el rebost d'Afrodita, de l'hort prohibit, de les espècies i altres pecats. La seva dilatada experiència i amplitud de coneixements li permeten orientar-nos en totes aquelles qüestions d'alimentació que li puguem plantejar.


A banda, ens ha anunciat que ens oferirà unes gustoses galetes ‒que ella mateixa prepara amb ingredients naturals com gingebre, canyella o cardamom, més l'element imprescindible... que ja ens dirà‒ i un còctel seductor ‒a base de cava, suc de taronja, gingebre i cardamom‒. El que començarà sent una conferència acabarà sent una festa, us ho assegurem!

 

No us deixeu perdre aquesta oportunitat. Us esperem, veniu a conèixer-nos!

 

 

Lloc:     Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” *
            C/ Comandant Benítez, 6

Data:    dimarts, 8 de Maig de 2018

Hora:    19 hores

ENTRADA LLIURE. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia al web (www.ccperequart.com) o de manera presencial.

 

 

 

* Metro:  Les Corts (L3) o Badal (L5).
   Bus núms. 54 ‒ 70 ‒ H8 ‒ H10 ‒ V3.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook