II Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria

II 00 347x224

Relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant el curs 1999-2000.



Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant les II JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 1999-2000.

S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.

 

1a. Sessió:   5/10/1999
ELS PEIXOS DE LA MEDITERRÀNEA
A càrrec de VICENÇ CABRÉ BRUGULAT, Catedràtic de Ciències Naturals de l'Institut del Baix Penedès, i de JOAN SALVÓ, gerent del Restaurant Xaloquell.

II 01 1100x694

2a. Sessió:   19/10/1999
LA CARN
A càrrec de JOSEP DOLCET LLAVERIA, director de l'Escola d'Oficis de la Carn, i de RAMON MORA VENTURA, veterinari oficial del Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

II 02 1100x717

3a. Sessió:   2/11/1999
LES ESPÈCIES A LA CUINA
A càrrec de JOSEP GARCÍA FORTUNY, erudit, president del Casal de Cuiners i vice-president de la Federación de Asociaciones de Cocineros y Reposteros de España.

II 03 1100x745

4a. Sessió:   16/11/1999
L'AIGUA MINERAL I ELS SUCS DE FRUITA
A càrrec de XAVIER COLLADO MONTANER, director de Cuentas Nacionales del Grup Vichy Catalán; de JOSEP Ma. JUAN CREIX, director de la planta de Caldes de Malavella; de MARIA LLUÏSA LOZANO, relacions públiques del Grup; de MIQUEL ÀNGEL URBAN GARCÍA, director de Qualitat; de PERE CASANOVAS BRUJATS, director de l'Hotel Balneari de Vichy Catalán; i d'ANTONI GIRAMÉ COSTA, director de la planta de Font d'Or.

II 04 1100x745

5a. Sessió:   29/11/1999
EL CAVA
A càrrec de JOAN MANEL VENDRELL, enòleg; d'ANTÒNIA CASTELLS, relacions públiques; i de JAUME ARMENGOL, director comercial. Tots ells de Caves Masia Vallformosa.

II 05 1100x745

6a. Sessió:   14/12/1999
PEIX I MARISC A LA TAULA DE NADAL
A càrrec de JOSEP MESTRE, xef i propietari dels Restaurants Peixerot (a Vilanova i la Geltrú i a Barcelona), i de JOSEP Ma. SÀNCHEZ CAPELLADES, gerent de CASERCO i del Restaurant La Rueda, a Cubelles.

II 06 1100x740

7a. Sessió:   11/01/2000
EL PERNIL
A càrrec de JORDI-JOAN ALSINA CANUDAS, mestre artesà xarcuter i propietari de La Cansaladeria.

II 07 1100x631II 08 1100x709

8a. Sessió:   24/01/2000
XATONADA POPULAR
A càrrec de BENET JANÈ PALAU, alcalde de El Vendrell i President del Consell Comarcal del Baix Penedès; de PERE MARTÍ BARGALLÓ, regidor de Turisme de El Vendrell; de MARIA ROIG ARTIGAS; de JOSEP Ma. ROSÉS CASTRO, del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Sitges; de MIQUEL ALCOVER, director d'APLITEC; de JOSEP A.BLANCO ABAD, alcalde de Sant Pere de Ribes; de JOAN PARETA PAPIOL, president del Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès; i dels presidents dels Gremis d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, del Baix Penedès, de l'Alt Penedès i de Sitges.

II 09 1100x745

9a. Sessió:   8/02/2000
PRODUCTES LÀCTICS
A càrrec de SÒNIA AGUILERA, de Health Marketing, i de CARMEN ÀVILA, del Servei d'Atenció al Consumidor de Danone,S.A.

II 10 1100x74310a. Sessió:   22/02/2000
EL FORN A LA CUINA
A càrrec de JOSEP ORIOLA GROS, gerent d'Olmar,S.A., i de Ma.TERESA CERDÀ ULLAR, delegada de Barcelona Gas Natural Serveis.

II 11 1100x638

11a. Sessió:   7/03/2000
LA CUINA MEDIEVAL:  LA CUINA CATALANA MÉS ANTIGA
A càrrec de JOSEP LLADONOSA GIRÓ, cap de cuina del Restaurant 7 portes i autor de llibres gastronòmics. Creu de Sant Jordi (l'any 2003).

II 12 1100x694

12a. Sessió:   21/03/2000
L'OLI, LA ROSTADA POPULAR
A càrrec de JOAQUIM RÀFOLS ROVIROSA, president de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Llorenç del Penedès.

II 13 1100x799

13a. Sessió:   4/04/2000
LA XOCOLATA I LA MONA DE PASQUA
A càrrec d'ANTONI ESCRIBÀ SERRA, mestre pastisser i autor d'un llibre sobre la història de la Mona de Pasqua.

II 14 1100x743

14a. Sessió:   25/04/2000
EL PA NOSTRE DE CADA DIA
A càrrec d'ANDREU LLARGUÉS CLAVEROL, president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, i de Ma.DEL CARME PIFARRÉ GENÉ, secretària general del dit Gremi.

 

15a. Sessió:   2/05/2000
EL VI
A càrrec d'IGNASI TORRALBA, propietari del Restaurant Amaya i expert sommelier.

II 15 1100x704

16a. Sessió:   8/05/2000
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a la deu de Font d'Or, a prop de Sant Hilari Sacalm, atesos pel seu director de planta, el Sr. ANTONI GIRAMÉ COSTA.
Visita a la planta d'embotellament de Vichy Catalán a Caldes de Malavella, amb el guiatge del seu enginyer-director, el Sr. JOSEP Ma. JUAN CREIX.

II 16 550x359Vichy 2 550x412

Visita a l'Hotel Balneari, en el restaurant del qual es va gaudir d'un excel·lent menú, i on actualment llueix la placa lliurada pel Club en senyal d'agraïment.

II 17 1100x723 17a. Sessió:   16/05/2000
ASTROLOGIA I GASTRONOMIA
A càrrec d'HELENA TEIXIDOR VIDAL, astròloga.

II 18 1100x790

18a. Sessió:   30/05/2000
LA PASTA ALIMENTOSA
A càrrec d'ISIDRE VAQUÉ VILA, director de fàbrica de Productes i Pastes Alimentoses Gallo.

II 19 1100x696

19a. Sessió:   6/06/2000
NOUS PRODUCTES DE XARCUTERIA
A càrrec de JOSEP DOLCET LLAVERIA, director de l'Escola d'Oficis de la Carn, i de Ma.TERESA MORA VENTURA, doctora veterinària.

II 20 1100x720

20a. Sessió:   20/06/2000
EL ROMESCO
A càrrec de XAVIER PUEYO, professor de l'Escola d'Hostaleria de Cambrils; d'EMILI MATEU MORELLÓ, president delegat del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona; de MONTSERRAT PASCUAL TOMASA, directora gerent del mateix Patronat; i de JOSEP CONDE, xef del Restaurant El Fortí de la Reina.

II 21 1100x737

21a. Sessió:  17/07/2000
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a les instal·lacions del Celler Cooperatiu de Llorenç del Penedès, de la mà del seu president, En JOAQUIM RÀFOLS ROVIROSA.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook