I Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria

I 00 347x235  Relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant el curs 1998-1999. 



Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant les I JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 1998-1999.

S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.

 

1a. Sessió:   19/10/1998
ALIMENTS BÀSICS
A càrrec de Ma.TERESA MORA VENTURA, doctora veterinària, i de JOSÉ DOMINGO ESTEBAN FERNÁNDEZ, president del Fòrum del Fred d'ACTECIR.

I 01 1100x742

2a. Sessió:   27/10/1998
CAÇA I VOLATERIA
A càrrec de JOSEP CAPDEVILA NOGUÉ, propietari de CADAICO, i d'ALFONS OLIVER, gerent del Restaurant “El emú”.

I 02 737x1100

3a. Sessió:   3/11/1998
LA CUINA MARINERA
A càrrec de JOSEP Ma. SÁNCHEZ CAPELLADES, gerent de CASERCO.

I 03 1100x742

4a. Sessió:   10/11/1998
LA CUINA DELS BOLETS
A càrrec de LLORENÇ PETRÀS RIBAS, paradista del Mercat de Sant Josep (la Boqueria), i de FERNANDO GORDO AGUILAR, expert micòleg.

I 04 1100x705

5a. Sessió:   24/11/1998
EL MÓN DEL VI. TAST DE VINS
A càrrec de GERARD JANÉ ÚBEDA, enòleg.

I 05 1100x698

6a. Sessió:   1/12/1998
ORGANITZACIÓ D'UN BANQUET
A càrrec de JOSEP ALONSO RUBIO, maître d'hotel; de MANUEL CARDEÑOSA GONZÁLEZ, expert; i de JOSEP JORQUERA, gerent de Serveis d'Hostaleria,S.L.

I 06 550x331I 07 550x331

7a. Sessió:   15/12/1998
LA CUINA DE NADAL
A càrrec de SALVADOR GÓMEZ, xef de Partida Cuina.

I 08 1100x741

8a. Sessió:   12/01/1999
CÀTERING
A càrrec de JOSEP Ma. SÁNCHEZ CAPELLADES, gerent de CASERCO, i de JEAN PIERRE MARTY, director d'ADISA.

I 09 1100x718I 10 1100x742

9a. Sessió:   19/01/1999
XATONADA POPULAR A BARCELONA
A càrrec de Mestres Xatonaires de Vilanova i la Geltrú, de Vilafranca del Penedès, d'El Vendrell i de Sant Pere de Ribes.

I 11 1100x742

10a. Sessió:   9/02/1999
EL VI NOVELL
A càrrec de JAUME GRAMONA MARTÍ, enòleg de Caves Gramona.

I 12 1100x675

11a. Sessió:   23/02/1999
GASTRONOMIA DIVERSA – CUINA CATALANA I MEDITERRÀNEA
A càrrec del Dr. LLUIS REIGT DE LLOBET, endocrinòleg i nutricionista.

I 13 1100x742

12a. Sessió:   9/03/1999
PASTISSERIA – XOCOLATERIA
A càrrec d'ENRIC ROVIRA, artesà xocolater.

I 14 1100x740

13a. Sessió:   23/03/1999
COM ÉS LA CUINA INDUSTRIAL
A càrrec de JEAN PIERRE MARTY, director d'ADISA, i de RAMON BIARNES, de Gas Natural.

 

14a. Sessió:   13/04/1999
XARCUTERIA, PRODUCTES DEL PORC
A càrrec de JOSEP Ma. MITJANS ARQUÉS, director d'Embotits Artesans de Moja, i de JORDI HERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, propietari d'El bon pernil.

I 15 1100x755

15a. Sessió:   26/04/1999
FORMATGES
A càrrec d'ANTONI G. RAIGON, professor de l'Escola d'Alta Hostaleria i Turisme del Maresme, i de JORDI HERRERA MARTÍNEZ, cap de cuina.

I 16 1100x745

16a. Sessió:   4/5/1999
COMBINAT O CÒCTEL
A càrrec de JOSEP VITORI LLOBERA, ex-vicepresident del Club del Barman.

I 17 1100x776

17a. Sessió:   18/05/1999
EL BACALLÀ
A càrrec de JOAN ARMENGOL UÑO, importador de bacallà d'Islàndia, i de JOSEP GARCÍA FORTUNY, autor de llibres sobre aquest tema.

I 18 1100x740

18a. Sessió:   1/06/1999
L'ESTABLIMENT HOTELER
A càrrec de CARLES DE LA CALLE, enginyer cap de manteniment de l'Hotel Arts.

I 19 1100x712

19a. Sessió:   15/06/1999
ELECCIÓ DEL COMBUSTIBLE IDONI
A càrrec de JOAN ABÀSOLO MARTÍNEZ, cap de Noves Aplicacions a Gas Natural.

I 20 1100x742

20a. Sessió:   15/06/1999
EL CAFÈ
A càrrec d'ALBERT SOLÀ TRILL, director del Fòrum Cultural del Cafè.

I 21 1100x733

21a. Sessió:   19/07/1999
SORTIDA CULTURAL I GASTRONÒMICA A L'ALT PENEDÈS I EL GARRAF. FÀBRICA DE XARCUTERIA I EMBOTITS
A càrrec de JOSEP Ma. MITJANS, director d'Embotits Artesans de Moja i de JAUME MITJANS ALEMANY, caves i vins en nous cellers de Caves Hill.
Restaurant “La rueda del Garraf”, regentat per JOSEP Ma. SÁNCHEZ CAPELLADES.
Visita càmping i platja propers i Museu Mariner de Vilanova i la Geltrú.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook