X Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria

X 00 347x243

Relació dels actes i activitats que es varen celebrar a l'inici del curs 2007-2008. 

 

Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar a l'inici de les X JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 2007-2008.

S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.

X 01 1100x729

2/10/2007
LA CUINA DEL MÓN
A càrrec de SANTIAGO IMBERNÓN, President d'Honor del Club.

 

6/11/2007
FOIE GRAS I PATÈS CATALANS
A càrrec de JORDI TEROL, director comercial de Collverd.

X 02 1100x730

29/11/2007
SOPAR D'INVESTIDURA DEL GOURMET BARCELONÍ DE L'ANY
En la persona d'En JORDI ESTADELLA i GRÀCIA.

X 03 1100x616

4/12/2007
EL VI DEL NOSTRE PAÍS
Taula rodona amb l'enòleg GERARD JANÉ, de Jané Ventura, i JOSEP BAETA, president de l'Associació de Sommeliers de Barcelona, coordinada per SANTIAGO IMBERNÓN.

 

15/01/2008
LA CARN A LA CUINA
A càrrec de RICARD JULIÀ, membre de la Fundació de la Carn i tresorer del Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters, i de JOSEP DOLCET, veterinari de Mercabarna i director de l'Escola d'Oficis de la Carn.

 

12/02/2008
EL PEIX, DE LA MAR A LA TAULA
A càrrec de JOSEP Ma. MOREY i de JOAN MORROS, gerent i vice-president, respectivament, del Gremi de Peixaters de Catalunya.

 

A partir d'aquí, és a dir, les conferències corresponents als mesos de Març, Abril i Maig de 2008, així com les successives JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, les trobareu, en forma de ressenya o crònica, a les seccions d'ACTIVITATS>>Xerrades i d'ACTIVITATS>>Sortides i visites.

 

26/05/2008
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita al Gran Teatre del Liceu i al Cercle del Liceu.
Visita guiada al Palau de la Música Catalana.
Dinar a la “Brasserie Flo”.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook