IX Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria

IX 00 347x232  Relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant el curs 2006-2007. 



Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant les IX JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 2006-2007.

S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.

IX 01 1100x740

3/10/2006
LA CUINA DE LES FESTES AL NOSTRE PAÍS
A càrrec de PEP NOGUÉ PUIGVERT, professor de l'Escola d'Hostaleria i Restauració de Girona.

IX 02 1100x657

24/10/2006
DIETA EQUILIBRADA
A càrrec de la doctora TERESA TILLÓ BARRUFET.

IX 03 1100x611

14/11/2006
MENJAR PER VIURE:  LA ALIMENTACIÓ DIÀRIA PER ACONSEGUIR SALUT I QUALITAT DE VIDA
A càrrec de MARIA JOSEP ROSSELLÓ BORREDÀ, nutricionista.

 

28/11/2006
LLEGUMS CUITS
A càrrec d'EMILI PUCHAL, president del Gremi de Detallistes de Llegums Cuits.

IX 04 1100x693

19/12/2006
ELS GELATS
A càrrec de JOAN VIÑALLONGA, Director Tècnic alimentari d'Unilever España (societat titular de la marca "Frigo").

IX 05 1100x684

21/12/2006
SOPAR DE NADAL PEL SOCI

IX 06 1100x739

30/01/2007
VOLATERIA, OUS I CAÇA
A càrrec de CONCEPCIÓ ARIS GUITART, vocal del Gremi Artesà de Detallistes d'Aviram.

IX 07 1100x741

13/02/2007
SANTIAGO RUSIÑOL, “L'HOME DE 'LA PUNTUAL'”
A càrrec de JOSEP Ma. CADENA CATALÁN, periodista i crític d'art d'El Periódico de Catalunya.

IX 08 1100x699

27/02/2007
PASTISSERIA, CONFITERIA I XOCOLATA
A càrrec de CHRISTIAN ESCRIBÀ THOLONIAT, mestre pastisser.

IX 09 1100x678

13/03/2007
ENTITATS GASTRONÒMIQUES A BARCELONA EN EL SEGLE PASSAT
A càrrec de SANTIAGO IMBERNÓN, President d'Honor del Club.

 

27/03/2007
LA LLONGANISSA DE VIC
A càrrec de PAU ARBOIX PUJOL, propietari de Casa Sendra de Vic.

IX 10 1100x582

8/05/2007
FORMATGES FRANCESOS
A càrrec de RAFAEL EXPÓSITO, director de comunicació externa i relacions públiques de Formatge de França.

IX 11 1100x833

10/05/2007
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Jornada a Sitges dedicada a Santiago Rusiñol, amb visites al Museu Maricel (recepció amb copa de cava), al Cau Ferrat i, per la tarda, a l'Hospital de Sant Joan, on elaboren la coneguda malvasia.
Dinar al restaurant “La Santa Maria”.

IX 12 1100x645

22/05/2007
BACALLÀ A LA CUINA
A càrrec de REMEI RIBAS, “l'ÀVIA REMEI”, escriptora de llibres gastronòmics.

IX 13 1100x689

5/06/2007
LA CUINA INTERNACIONAL
A càrrec de MARTA CARNICERO, autora del llibre Del cuscús al sushi.

 

19/06/2007
ELS CONGELATS
A càrrec de MAURICI PLANAS, nutricionista de La Sirena.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook