VIII Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria

VIII 00 347x220  Relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant el curs 2005-2006. 



Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant les VIII JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 2005-2006.

S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.

VIII 01 1100x744

5/10/2005
PRESENTACIÓ DEL VI NOVELL
Acte que tingué lloc al Palau de la Generalitat i al qual el Club fou convidat.

 

11/10/2005
CRÒNICA DE LA RESTAURACIÓ A BARCELONA
A càrrec de SANTIAGO IMBERNÓN, President d'Honor del Club.

 

25/10/2005
LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA
A càrrec de Ma.TERESA MORA VENTURA, doctora veterinària.

VIII 02 1100x790

8/11/2005
LA CUINA DEL QUIXOT
A càrrec de PERE i SANTIAGO IMBERNÓN, reconeguts gastrònoms.

VIII 03 1100x739

15/11/2005
NOUS VINS DEL PENEDÈS
A càrrec d'ALEXANDRE DE LA SERNA ASENSI, enòleg de Vallformosa.

VIII 04 1100x845

30/11/2005
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a les caves de Freixenet, a Sant Sadurní d'Anoia.

VIII 05 1100x743

13/12/2005
SALUT I QUALITAT DE VIDA
A càrrec de GEMMA MORALES i MIQUEL, nutricionista de DiR. Amb la presència de PERE SUST, director adjunt del Grup DiR i president del Comitè Olímpic de Catalunya.

VIII 06 1100x695

15/12/2005
SOPAR DE NADAL PEL SOCI

 

20/12/2005
ORNAMENTACIÓ I DISPOSICIÓ D'UNA TAULA I CUINA DE NADAL
A càrrec de LIDIA MAS, de Crea Taller.

VIII 07 1100x801

17/01/2006
LA CUINA CATALANA AVUI
A càrrec de CARME RUSCALLEDA, del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar (tres estrelles a la Guia Michelin).

 

14/02/2006
ELS EMBOTITS TRADICIONALS DE CATALUNYA
A càrrec de JOSEP DOLCET LLAVERIA, veterinari, director de l'Escola d'Oficis de la Carn i membre de la Federació Catalana de Carnissers.

VIII 08 855x1100

21/02/2006
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a les destil·leries d'Anís del Mono, a Badalona.
Visita al monestir de Sant Jeroni de la Murtra.
Dinar al restaurant “Can Piqué”.

VIII 09 1100x799

28/02/2006
AIGÜES TERMALS. BALNEARIS
A càrrec del Dr. JOSEP MONNÉ, tècnic de l'Associació Catalana de Balnearis.

VIII 10 1100x740

14/03/2006
ELS BRANDIS QUE TRIOMFEN A EUROPA
A càrrec de MONTSERRAT MASCARÓ ALEMANY.

VIII 11 1100x666

28/03/2006
AL·LERGIES ALIMENTÀRIES
A càrrec de Ma.TERESA MORA VENTURA, doctora veterinària, i de RAMON REIG, sots-president de l'Associació d'Al·lergies Alimentàries i al Làtex de Catalunya.

 

9/05/2006
AVUI CUINO JO
A càrrec d'ELENA ROURA CARVAJAL i de TONI MASSANÉS SÁNCHEZ, dietista i director d'Alicia (Centre Internacional de Alimentació i Ciència), respectivament.

 

23/05/2006
TASTETS
A càrrec de PEP NOGUÉ PUIGVERT, professor de l'Escola d'Hostaleria i Restauració de Girona.

 

13/06/2006
CONFERÈNCIA SOBRE EL CAVA
A càrrec de GERARD JANÉ ÚBEDA, enginyer tècnic agrícola, màster en viticultura i enologia.

VIII 12 1100x740

15/06/2006
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a les mines de Sal de Cardona.

 

20/06/2006
PARLEM DE MÚSICA:  MOZART
Inicialment prevista a càrrec de RICARD PÉREZ ALCARAZ, expert musicòleg, col·laborador de l'Obra Social de “la Caixa”, finalment, per causes de força major, se'n va ocupar en JOAN ROVIRA, President del Club.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook