VII Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria

VII 00 347x207  Relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant el curs 2004-2005. 



Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant les VII JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 2004-2005, a partir del qual s'han deixat de numerar les sessions.

S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.

VII 01 550x325VII 02 550x325

30/09/2004
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita al Parc Natural del Garraf.
Visita guiada al Palau Novella, amb coneixença de la comunitat budista que hi resideix actualment.
Dinar al restaurant “El Margalló”, d'Olivella, on s'aprofità per celebrar la Junta General corresponent a l'exercici anual anterior.

VII 03 1100x732

19/10/2004
PRODUCTES LÀCTICS
A càrrec de NÚRIA BELLMUNT i de MARTA VERA, dietistes de DANONE.

VII 04 1100x651

26/10/2004
ARRÒS  (EN L'ANY MUNDIAL DE L'ARRÒS)
A càrrec d'ANNA Ma. ROVIRA, farmacèutica i professora de Botànica a la Universitat de Barcelona.

 

9/11/2004
FORMATGES DE CATALUNYA
A càrrec de JORDI BORT FERRANDO, professor de l'Escola de Restauració de Barcelona i president de l'Associació Catalana de Sommeliers; i de JOAN MÚRRIA BOADA, propietari de colmado centenari i expert en formatges.

VII 05 1100x733

19/11/2004
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita al Teatre-Museu Dalí de Figueres.
Dinar al restaurant “Trull d'en Francesc”, de Boadella d'Empordà.
Visita al Museu de la Joguina de Catalunya, a Figueres.

VII 06 1100x733

23/11/2004
HERBES PER A LA SALUT I LA CUINA
A càrrec d'ÓSCAR CARDONA SALLENT, president del Gremi d'Herbolaris i Dietètica de Catalunya.

 

14/12/2004
TORRONS I POSTRES DE NADAL
A càrrec d'ERNEST GUARINOS LUCAS, d'Industrias Jijonencas.

 

16/12/2004
SOPAR DE NADAL PEL SOCI

VII 07 550x760VII 08 550x760

17/01/2005
FESTA MAJOR DEL BARRI DE SANT ANTONI
El Club hi participà en el CONCURS DE PAELLES i amb la organització de la tradicional XATONADA POPULAR.

 

18/01/2005
LA CUINA DE SEMPRE, AVUI
A càrrec de REMEI RIBAS, “l'ÀVIA REMEI”, escriptora de llibres gastronòmics.

VII 09 1100x614

8/02/2005
INICIACIÓ AL CONEIXEMENT DELS VINS
Teoria d'un tast de vins. A càrrec de SANTIAGO IMBERNÓN, President d'Honor del Club.

 

8/03/2005
LICORS TÍPICS DE CATALUNYA
A càrrec de JOAN ROVIRA, President del Club.

 

15/03/2005
LA CUINA DELS MENUTS ANIMALS
A càrrec de JOSEP CÀNOVAS SOLÉ, cap de producció de Productes del Cinquè Quart,S.A. (a Mercabarna).

 

12/04/2005
AMANIDES I VERDURES
A càrrec d'EDUARD SOLEY, propietari de Fruites Roser al Mercat de Sant Josep (la Boqueria).

VII 10 1100x625

14/04/2005
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a la factoria “Nufri”, a Mollerusa, amb la càmera frigorífica més gran d'Europa per a fruites i verdures.
Dinar al restaurant “Masia El Salat”, de Les Borges Blanques.
Visita al Museu de l'Oli.

 

26/04/2005
LA LLONGANISSA DE VIC
A càrrec de PILAR ROVIRA, cap de gestió de qualitat d'Embotits Salgot,S.A.

VII 11 1100x743

10/05/2005
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita al Delta de l'Ebre i al seu Ecomuseu.
Dinar al restaurant “Nuri”, especialitzat en els menjars típics de la zona.
Navegació en barca pel riu.

 

17/05/2005
MUSCLOS I ALTRES MARISCOS
A càrrec d'ALEXANDRE GARGALLO, veterinari i inspector de pesca.

VII 12 1100x660

10-11/06/2005
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Primer dia:
Visita a la planta embotelladora d'aigua de Veri.
Visita a Torreciudad.
Arribada al Monestir de la Mare de Déu del Pueyo, on es fa nit.
Segon dia:
Visita a les bodegues de Viñas del Vero, de la D.O.Somontano.
Dinar al mateix Monestir del Pueyo.

VII 13 1100x629 14/06/2005
PERNILS:  UN ALTRE CONCEPTE DE CURAR
A càrrec de MATÍAS MALAGON, de Mamport, empresa productora de pernil de la I.G.P. Trévelez (Granada).

VII 14 1100x670

28/06/2005
CUINA:  CENT ANYS D'EVOLUCIÓ
A càrrec de SANTIAGO IMBERNÓN, President d'Honor del Club.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook