V Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria

V 00 347x233  Relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant el curs 2002-2003. 



Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant les V JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 2002-2003.

S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.

V 01 1100x643

1a. Sessió:  8/10/2002
LA BARCELONA DE GAUDÍ
A càrrec de MANUEL NARANJO TEIXIDÓ, professor d'Història de la Cultura a la Universitat de Barcelona. El Club s'afegeix a la celebració de l'Any Gaudí.

 

2a. Sessió:  22/10/2002
ELS BOLETS
A càrrec de LLORENÇ PETRÀS RIBAS, paradista del Mercat de San Josep (la Boqueria).

 

3a. Sessió:  del 23 al 27/10/2002
HOSTELCO
Els associats disposaren d'invitacions per assistir a aquest Saló de la Fira de Barcelona.

V 02 1100x735

4a. Sessió:  5/11/2002
FRUITS SECS I CASTANYES
A càrrec de GERARD PONT, cap de Màrqueting i Publicitat de Borges,S.A.

V 03 1100x640

5a. Sessió:  19/11/2002
LA PASTA FRESCA I CONDIMENTS
A càrrec de GELES DUCH, nutricionista del G.A.N. en representació del Grup Gallo.

V 04 1100x738

6a. Sessió:  3/12/2002
CAVIAR, SALMÓ I LLAGOSTINS
A càrrec d'ALI MIRHASHEM, directiu de Caviar Investment.

 

7a. Sessió:  12/12/2002
SOPAR DE NADAL PEL SOCI
En el Restaurant Diagonal – Can Soteras.

 

8a. Sessió:  16/12/2002
MISSA DE DIFUNTS
En record de tots els socis i simpatitzants del Club que ja no hi són amb nosaltres. Celebrada a l'església de Santa Maria del Pi.

 

9a. Sessió:  17/12/2002
AUS DE PLOMA PER NADAL
A càrrec de JOSEP CAPDEVILA NOGUÉ, propietari de CADAICO.

 

10a. Sessió:  21/12/2002
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Fira del Gall a Vilafranca del Penedès, amb visites als Museus del Vi i de Vilafranca.
Dinar al Restaurant Sant Jordi “Ca la Katy”, de Sant Martí Sarroca.
Visita a les Caves Rovellats.

V 05 1100x762

11a. Sessió:  14/01/2003
EL CAFÈ I EL ROM CREMAT
A càrrec de JORDI CODINA i de NARCÍS TORRENTS, president i director del Fòrum del Cafè, respectivament.

 

12a. Sessió:  19/01/2003
CONCURS DE PAELLES
Emmarcat en els actes de la Festa Major del Barri de Sant Antoni. Organitzat pel Club i la Associació de Veïns de Sant Antoni, amb la col·laboració de la Cambra Arrossera d'Amposta.

V 06 1100x799

13a. Sessió:  28/01/2003
LA MEL
A càrrec d'ADOLF MELICH JUSTE, apicultor, director tècnic de Mel Viadiu.

V 07 1100x740

14a. Sessió:  11/02/2003
NUTRICIÓ ÓPTIMA
A càrrec d'ELISA GUERRERO, de l'equip tècnic de Santiveri.

V 08 1100x739

15a. Sessió:  12/02/2003
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a les instal·lacions de Bon Àrea, guiats per RAMON SANJUAN, del Departament Comercial de la Corporació Alimentària Guissona,S.A.
Visita a la històrica població de Guissona.
Dinar (bufet lliure) al Centre Promocional de Bon Àrea.

 

16a. Sessió:  25/02/2003
PRESENTACIÓ DEL THERMOMIX
En els locals de l'empresa distribuïdora, MARISA SANTASUSANA explica el funcionament i aplicacions del nou robot de cuina Thermomix TM-21.
Demostració, documentació i degustació dels plats acabats d'elaborar.

V 09 1100x675

17a. Sessió:  11/03/2003
XATONADA POPULAR
Al Centre Cívic Cotxeres Borrell, a càrrec dels mestres xatonaires de El Vendrell i de Vilanova i la Geltrú.

 

18a. Sessió:  25/03/2003
LA CUINA FREDA D'ESTIU
A càrrec de PERE i GLÒRIA IMBERNÓN, cuiners.

V 10 1100x788

19a. Sessió:  3/04/2003
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL:  CALÇOTADA
Visita a la vila medieval de Montblanc.
Calçotada a Casa Fèlix, de Valls.

V 11 733x1100

20a. Sessió:  22/04/2003
EL MÓN DELS TUBERCLES (LA PATATA)
A càrrec d'EDUARD SOLEY, propietari de Fruites Roser, al Mercat de Sant Josep (la Boqueria).

V 12 1100x737

21a. Sessió:  29/04/2003
EL RESTAURANT DEL MERCAT
A càrrec de JOAN BAYÉN “JUANITO”, del Bar Pinotxo (de La Boqueria), recolzat pels seus nebots ALBERT i JORDI ASÍN BAYÉN.

V 13 1100x673

22a. Sessió:  27/05/2003
LA DECORACIÓ A LA TAULA
A càrrec de LIDIA MAS, de Crea Taller.

V 14 1100x739

23a. Sessió:  29/05/2003
VISITA AL MUSEU DE LA XOCOLATA
Un centre especialitzat en aquest tema, un dels pocs en el món. Es va gaudir d'una sessió formativa i de degustació de xocolata desfeta.

 

24a. Sessió:  12/06/2003
ELECCIÓ DEL GOURMET BARCELONÍ 2003
En la persona de JOAN COLLELL XIRAU “PERE TÀPIES”, cantant, escriptor de gastronomia i col·laborador a ràdio i televisió.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook