IV Jornades sobre temes de Gastronomia i Hostaleria

IV 00 347x233  Relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant el curs 2001-2002. 



Aquesta és una relació dels actes i activitats que es varen celebrar durant les IV JORNADES SOBRE TEMES DE GASTRONOMIA I HOSTALERIA, realitzades el curs 2001-2002.

S'acompanya amb unes fotografies il·lustratives dels diversos moments.

 

1a. Sessió:   25/09/2001
VISITA CULTURAL A L'EXPOSICIÓ “ALIMENTS SAGRATS:  PA, VI I OLI A LA MEDITERRÀNEA ANTIGA”
Al Saló del Tinell.
Coordinada per JOAN ROVIRA i SANTIAGO IMBERNÓN, presidents del Club.
Berenar posterior en una granja propera per comentar la visita.

 

2a. Sessió:   9/10/2001
INAUGURACIÓ OFICIAL
Presideix CARME SAN MIGUEL RIUBAL, Regidora de l'Ajuntament de Barcelona.

IV 01 1100x743

2a. Sessió:   9/10/2001
DIETÈTICA I SALUT
A càrrec d'ELISA GUERRERO, de l'equip tècnic de Santiveri. Coordinada per Ma.TERESA MORA, doctora veterinària.

IV 02 1100x739

3a. Sessió:   30/10/2001
EL POSTRE
A càrrec d'ORIOL BALAGUER, mestre pastisser internacional. Coordinada per ENRIC ROVIRA, pastisser i xocolater.

IV 03 1100x709

4a. Sessió:   13/11/2001
ELS HOSTALS, CASES-FONDA DE CATALUNYA
A càrrec de JOSEP Ma. MIQUEL, de Cases-Fonda-ACTLC, i d'ISABEL GONZÁLEZ, de l'Hostal Sant Jordi de Roda de Ter.

IV 04 1100x743

5a. Sessió:   27/11/2001
FRUITES I VERDURES
A càrrec d'EDUARD SOLEY, propietari de Fruites Roser, al Mercat de Sant Josep (la Boqueria).

IV 05 1100x740

6a. Sessió:   11/12/2001
LA CUINA D'AVIRAM I DE CAÇA PER NADAL
A càrrec de JOSEP CAPDEVILA NOGUÉ, propietari de CADAICO.

IV 06 1100x738IV 07 1100x739

7a. Sessió:   18/12/2001
SOPAR DE NADAL PEL SOCI
En el Restaurant Cosmos, propietat del nostre vice-president JOSEP Ma. VELASCO.
Obsequi per les senyores.

IV 08 1100x706

8a. Sessió:   15/01/2002
TÉ I INFUSIONS
A càrrec de JORDI CODINA, de Cafés Unic, i de JOSEP ROVIRA, de Sara Lee – Hornimans.

IV 09 1100x696IV 10 550x320IV 11 550x350

 

9a. Sessió:   21/01/2002
XATONADA POPULAR
A l'envelat de les Festes de Sant Antoni (Av.Mistral).
A càrrec d'Ajuntaments, Gremis de Restauració i Mestres Xatonaires de Vilanova i la Geltrú, El Vendrell i Vilafranca del Penedès.

IV 12 1100x720

10a. Sessió:   12/02/2002
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL:  CALÇOTADA
Desplaçament al Restaurant Masia Mas Plà, de Ranxos de Bonany (prop de Valls, a l'Alt Camp) per dinar la típica calçotada.
Pel matí visita al Celler Cooperatiu modernista de Vila-rodona.
Desprès, visita guiada al Reial Monestir de les Santes Creus.

IV 13 1100x743

11a. Sessió:   26/02/2002
L'AIGUA
A càrrec de JOSEP Ma. JUAN CREIX i de MIQUEL ÀNGEL URBAN GARCÍA, ambdós tècnics de Vichy Catalán.

 

12a. Sessió:   del 4 al 8/03/2002
ALIMENTARIA
Els associats varen gaudir d'invitació i catàleg per visitar aquest Saló Internacional de l'Alimentació i les Begudes.

IV 14 1100x736

13a. Sessió:   12/03/2002
LES ANXOVES DE L'ESCALA
A càrrec de LOURDES BOIX LLONCH, directora del Museu de l'Anxova i la Sal de L'Escala, i de BRIGIT CALLOL, gerent de Casa Bordas.

IV 15 1100x696

14a. Sessió:   9/04/2002
LA CUINA MEDITERRÀNEA DE DISSENY I LA CUINA CATALANA
A càrrec de BALTASAR JULIÀ VIDAL i el seu equip de cuina del Restaurant Molí de Cal Tof, d'El Vendrell.

 

15a. Sessió:   23/04/2002
EL PEIX SENZILL O BLAU
A càrrec de SISCU NOGUERON HUGUET, president de l'Institut de la Setmana del Mar de Vilanova i la Geltrú, pescador i cuiner.
Al pati de Golferichs es va instal·lar una mesa amb llibres de gastronomia de l'Editorial Montagud, aprofitant la Diada de Sant Jordi.

IV 16 550x359IV 17 550x369

16a. Sessió:   4/05/2002
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a les Bodegues Torres, ubicades a Pacs del Penedès, on el mateix Senyor MIQUEL TORRES RIERA (elegit Gourmet Barceloní l'any 1997) fou l'amfitrió.

IV 18 1100x735

17a. Sessió:   7/05/2002
L'ANEC MUT DEL PENEDÈS
A càrrec de JOAN CERCÓ RIMBAU, propietari del Restaurant Sant Jordi “Ca la Katy” , de Sant Martí Sarroca, i de JORDI CERCÓ GALLEGO, xef del mateix restaurant.

IV 19 1100x735

18a. Sessió:   21/05/2002
LA CUINA DEL CARGOL
Taula rodona celebrada a la Sala d'Actes del Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona, amb l'intervenció del seu Vicepresident, en JOSEP RIBERA, de LLORENÇ PETRÀS RIBAS (paradista al Mercat de Sant Josep -la Boqueria-), d'ARIADNA SOTERAS FERRER (coordinadora executiva del Grup de Restaurants Soteras), d'ALBERT CALPE (president de la Federació de Colles de l'Aplec del Cargol de Lleida) i de RAFA GIMENA (periodista i gran coneixedor de la cuina i del turisme de Lleida).

 

19a. Sessió:   30/05/2002
ELECCIÓ DEL GOURMET BARCELONÍ 2002
En la persona d'ENRIC CROUS MILLET, director general del Grup Damm.

 

20a. Sessió:   4/06/2002
ELS MILLORS VINAGRES
A càrrec d'ADOLF GÓMEZ, sommelier del Grup Soteras.

 

21a. Sessió:   18/06/2002
CONGELATS
A càrrec de JOSEP CAPDEVILA NOGUÉ, propietari de CADAICO.

 

22a. Sessió:   18/06/2002
CLOENDA
Acte oficial d'entrega de Diplomes de Mèrit als assistents constants a les IV Jornades. Presència d'autoritats municipals i presidents de les associacions col·laboradores.

IV 20 1100x672

23a. Sessió:   11/07/2002
SORTIDA TÈCNICA-CULTURAL
Visita a una factoria d'anxoves de L'Escala i a monuments i altres indrets de la població, coordinada per BRIGIT CALLOL, de Casa Bordas.
Dinar a un restaurant típic.
Celebració de l'Assemblea General Ordinària.

SUBSCRIURE'S A LES NOVETATS

Facebook